2017-12-24 12:18:13
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Πήγαν με καλάζνικοφ να ληστέψουν
Οι σεκιουριτάδες τους είδαν να πλησιάζουν, μπήκαν στο θωρακισμένο όχημα, έβαλαν

ασφάλειες και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα, αφήνοντας... σύξυλους τους επίδοξους ληστές Τζίφος πήγε η… οργάνωση για τους κακοποιούς που επιχείρησαν να ληστέψουν την χρηματαποστολή του πολυκαταστήματος Jumbo στην περιοχή Έξω Παναγίτσα της Χαλκίδας! Οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι αποδείχθηκαν έτοιμοι για όλα.

Μόλις είδαν να τους πλησιάζουν τρεις κουκουλοφόροι, δύο από τους οποίους κρατούσαν Καλάσνικοφ και ο τρίτος βαριοπούλα, οι υπάλληλοι χώθηκαν μέσα στο θωρακισμένο όχημα και ενεργοποίησαν τις ασφάλειες! Οι επίδοξοι ληστές απειλούσαν να πυροβολήσουν ή να σπάσουν τα τζάμια, αλλά οι σεκιουριτάδες δεν πτοήθηκαν και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο αφήνοντάς τους… σύξυλους!

Οι δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με ένα τζιπ Vitara που οδηγούσε τέταρτος συνεργός τους. Το όχημα βρέθηκε αργότερα μέσα στις φλόγες που το είχαν καταστρέψει ολοσχερώς, στην περιοχή Δοκός στη Χαλκίδα και ερευνάται από πού είχε κλαπεί. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας διενεργούν προανάκριση για να εξιχνιάσουν την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ