2017-12-25 13:30:59
Φωτογραφία για Παντρεύεται η «ωραία» του «My Style Rocks» και ο ανδρικός πληθυσμός τα «έβαψε μαύρα»
Σε αναζήτηση του τέλειου νυφικού για την οµορφότερη ηµέρα της κοινής της ζωής µε τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η όµορφη ξανθιά καλλονή που γνωρίσαµε µέσα από το «Μy style Rocks».

Το 24χρονο µοντέλο και ο σύντροφός της ζουν εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη, σε µία όµορφη µεζονέτα στα βόρεια προάστια που έχει διακοσµήσει η Αλεξάνδρα µε το προσωπικό της γούστο. Οι δυο τους, σύμφωνα με τη real όρισαν ηµεροµηνία, αλλά και τον χώρο που θα πραγµατοποιηθεί τόσο το µυστήριο, όσο και η γαµήλια δεξίωση.

Το ευτυχισµένο ζευγάρι, λοιπόν, παντρεύεται στις 7 Ιουλίου και ο γάµος θα γίνει σε κτήµα στο Τατόι παρουσία συγγενών, φίλων, συναδέλφων της Αλεξάνδρας αλλά και της αφρόκρεµας του ιατρικού κόσµου και επώνυµων πελατών του πλαστικού χειρουργού. 

Η όµορφη ξανθιά, η οποία εντυπωσιάζει µε κάθε εµφάνισή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αναµένεται να ξεκινήσει τις προετοιµασίες για τον γάµο αµέσως µετά το τέλος του «My style rocks».


Αµέσως µετά θα αναζητήσει το τέλειο νυφικό για την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής της, ενώ θα επιµεληθεί η ίδια όλα όσα έχουν να κάνουν µε τον γάµο και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Ο στολισµός, οι µποµπονιέρες, τα προσκλητήρια, το concept θα φέρουν τη σφραγίδα της, µιας και ο αγαπηµένος της έχει απόλυτη εµπιστοσύνη στο γούστο της και την αφήνει εν λευκώ να αποφασίσει.

Αν και εκείνη είναι µόλις 24 χρόνων και εκείνος 40, η Αλεξάνδρα έχει δηλώσει αρκετές φορές πως στο πρόσωπο του Αριστομένη Γιαννόπουλου έχει βρει τον ιδανικό άντρα, γι’ αυτό και θέλει να παντρευτεί σε τόσο νεαρή ηλικία, χωρίς µάλιστα να απορρίπτει καθόλου την ιδέα να αποκτήσουν άµεσα την οικογένεια που είχαν ονειρευτεί από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Η αποκάλυψη για την «μυστική» συμφωνία των παικτριών κρυφά από την παραγωγή

Της ξέφυγε... Αυτό σίγουρα δεν ήθελε να το πει δημόσια... Το έκανε όμως και τελικά αποκάλυψε την "μυστική" συμφωνία που κάνανε οι παίκτριες του My Style Rocks κρυφά από την παραγωγή.

Ήταν η σειρά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να σταθεί μπροστά στην κριτική επιτροπή. Πρώτα όμως... έπρεπε να ακούσει τα σχόλια που είχαν να κάνουν για εκείνη οι συμπαίκτριές της. 

Κάποια στιγμή άρχισαν να λένε ότι δεν τους αρέσουν διάφορα στοιχεία πάνω της και τότε εκείνη γελώντας τους είπε να... σταματήσουν και ότι άλλα είχαν συμφωνήσει backstage. Δηλαδη, μιας και είναι η τελευταία εβδομάδα του show να μην κάνουν αρνητικά σχόλια η μια για την εμφάνιση της άλλης μπροστά στους κριτές. 

Η Παναγιώταρου τα «έχωσε» στον Κουδουνάρη: «Ένιωσα προσβεβλημένη»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξέφρασε το παράπονό της στον Στέλιο Κουδουνάρη ανοιχτά.

Εκείνος της είχε πει σε προηγούμενο gala ότι τον κάνει να αισθάνεται βλάκας και εκείνη ένιωσε προσβεβλημένη. Μπορεί να μην του το είπε εκείνη την στιγμή, όμως στο σημερινό επεισόδιο εξέφρασε το παράπονό της.

Δείτε λίγο πιο κάτω όλα όσα είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όλα όσα είπανε οι δυο τους στο πλατό του My style rocks.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ