2017-12-25 16:00:42
Φωτογραφία για Διαρροή e-mail για τα καλλιστεία -Χυδαίοι διάλογοι για τις Μις Αμερική
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σαμ Χάσκελ, διευθύνων σύμβουλος του Miss America Organization (MAO), του οργανισμού διοργάνωσης καλλιστείων Μις Αμερική, μετά τη διαρροή e-mail, τα οποία είχαν υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι θα κάνει άμεσα δεκτή την παραίτησή του. Από τον οργανισμό αποχωρούν επίσης η πρόεδρος Λιν Γουέιντνερ και δύο ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη. Σύμφωνα με το BBC, τα emails φέρεται να περιείχαν χυδαίες αναφορές σε παλαιότερες διαγωνιζόμενες και σχόλια για τη σεξουαλική τους ζωή.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, τις παραιτήσεις πυροδότησε δημοσίευμα της Huffington Post την Πέμπτη, που αποκάλυψε σχεδόν τρία χρόνια εσωτερικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο MAO, με πολύ προσβλητικά σχόλια για το βάρος ή την προσωπική ζωή πρώην εστεμμένων.

Το σκάνδαλο αποκάλυψε η ιστοσελίδα Huffington Post, που δημοσίευσε αυτούσια emails που αντάλλασσαν μεταξύ τους ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού που διοργανώνει τα καλλιστεία και υψηλόβαθμοι συνεργάτες του.


Μάλιστα σε ένα από αυτά, ζητείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού «Miss America» Σαν Χάκσελνα μην αποκαλεί πλέον τις πρώην Μις Αμερική «Για πάντα Μις Αμερική», αλλά «πρώην Μις Αμερική». Η απάντησή του και η «πλακίτσα» με τον συνάδελφο είναι σοκαριστική: «Έχω ήδη αλλάξει το "για πάντα" με το "μ...ά", σας κάνει αυτό;».

Η ανταπάντηση που δέχεται αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά πως προφανώς πρόκειται για χαρακτηρισμούς που μεταξύ τους χρησιμοποιούν ευρέως: «Τέλειο, χαχαχαχα» Το δεύτερο περιστατικό είναι ακόμη χειρότερο, καθώς σε αυτό ο διευθύνων σύμβουλος, συνομιλεί με συνάδελφό του «θάβοντας» την Μις Αμερική 2013 Mallory Hagan: «Είμαστε οι μόνοι που δεν την έχουμε πηδ...;», ρωτάει μεταξύ άλλων ο συνεργάτης και ο Haskel απαντά: «Όπως φαίνεται, ναι είμαστε οι μόνοι»!

Σε άλλα email τα στελέχη δείχνουν το μίσος τους για τις εστεμμένες με μία σειρά από δηλώσεις και αποκορύφωμα την «ευχή» ενός που γράφει «Μακάρι να είχαν πεθάνει όλες τους»!

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ