2017-12-25 22:18:09
Φωτογραφία για Το πιο συναρπαστικό ταξί που είδατε ποτέ [video]
Το Skoda Fabia R5 είναι το πιο πετυχημένο αγωνιστικό μοντέλο της κατηγορίας WRC2 για το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και η τσέχικη εταιρεία αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έφτιαξε μια «πιάτσα» ταξί στην Πράγα και με οδηγό τον Τσέχο πρωταθλητή Γιαν Κοπέτσκι, πρόσφερε την πιο γεμάτη αδρεναλίνη «κούρσα» στους δρόμους της πόλης.

Το μοναδικό αυτό χριστουγεννιάτικο δώρο είχαν την ευκαιρία να απολύσουν 23 συνολικά «επιβάτες», που απόλαυσαν μια μοναδική βόλτα στην ιστορική πρωτεύουσα της Τσεχίας. Ταυτόχρονα όμως, μπόρεσαν να γνωρίσουν και το ρόλο του συνοδηγού στους αγώνες, καθώς ο Κοπέτσκι τους ζητούσε να διαβάσουν τις… σημειώσεις της ειδικής διαδρομής ή να ενεργοποιήσουν τους υαλοκαθαριστήρες –μια εργασία που αφορά τον συνοδηγό, καθώς ο οδηγός πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο δρόμο.

Στιγμές με χιούμορ, όπως αυτή όπου ο Κοπέτσκι προμηθεύει με μια σακούλα για τη ναυτία τους επιβάτες, όπως επίσης απόλυτης έκστασης και φόβου, αποτυπώθηκαν σε ένα πολύ όμορφο video το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ