2017-12-26 09:19:12
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς κοντά στους ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς π. Ιουστίνος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στους ασθενείς του Γεν. Νοσοκομείου Θες/νίκης «Άγιος Παύλος» για να τους ευχηθεί τις άγιες αυτές μέρες να έχουν καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Αναστασία Πατερνά, η Διευθύνουσα κα Αναστασία Σαριτζόγλου, η Εφημερεύουσα καθώς και ο υπεύθυνος για την ποιμαντική μέριμνα των ασθενών της Ιεράς Μητροπόλεως Εφημέριος του Νοσοκομείου Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδης.

Την κα Διοικήτρια την περίμενε μάλιστα και μία ευχάριστη έκπληξη αφού ο Σεβασμιώτατος λόγω της ονομαστικής της εορτής της προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού με την ευχή να την φυλάει, να την ενισχύει και να την φωτίζει ο Άγιος Ιατρός στο δύσκολο έργο της.

Οι ευχές του Σεβασμιωτάτου προς τους ασθενείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συνοδεύονταν από τους μουσικούς ήχους και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια της πολυμελούς Νεανικής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς με χοράρχη τον μουσικολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη. Οι παιδικές τους φωνές γέμισαν τους χώρους του Νοσοκομείου με χαρούμενες και επίκαιρες μελωδίες.


Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους χώρους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος λέγοντας έναν καλό λόγο προς όλους.

Προς τους ασθενείς λόγο παρηγοριάς και ελπίδας προς τους ιατρούς και νοσηλευτές λόγο ενισχύσεως για το δύσκολο έργο που επιτελούν, στον καθένα είχε κάτι διαφορετικό να πει. Σε όλους προσέφερε ως αναμνηστικό ενθύμιο και ευλογία το εορτολόγιο-ημερολόγιο τσέπης του 2018 της Ιεράς Μητροπόλεως.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ