2017-12-26 16:11:20
Φωτογραφία για Οκταήμερη κράτηση στον 22χρονο που συνελήφθη για ναρκωτικά
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών - (Ε.Ο.ΜΟ.) - Τροχαίας Αρχηγείου, διενήργησαν εκστρατεία ελέγχων στην επαρχία Λευκωσίας χθες απόγευμα, μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων και πάταξη του εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψε σοβαρή υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, για την οποία συνελήφθη 22χρονος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.40μ.μ., χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., ανέκοψαν για έλεγχο 22χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος αρχικά προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει του ελέγχου.


Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του 22χρονου ξηρή φυτική ύλη όμοια με κάνναβη, βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν την οικία του 22χρονου, όπου εντοπίστηκε άσπρη ουσία όμοια με κοκαΐνη, βάρους ενός κιλού και 28 γραμμαρίων περίπου. Στην οικία επίσης εντοπίστηκαν ακόμη 7 γραμμάρια περίπου ξηρής φυτικής ύλης όμοιας με κάνναβη και άλλα τεκμήρια.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), διερευνά την υπόθεση.

Επίσης χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε γύρω στις 6.00 το απόγευμα, τα μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., εντόπισαν σε όχημα που οδηγούσε 24χρονη στην επαρχία Λευκωσίας 10 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, γύρω στις 10.00 χθες βράδυ, στην περιοχή Ιδαλίου, μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., εντόπισαν 18χρονο και δύο άλλα ανήλικα πρόσωπα να οδηγούν αντίστοιχα τρία οχήματα, χωρίς να κατέχουν άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου. Εναντίον των τριών νεαρών διερευνώνται υποθέσεις σοβαρών τροχαίων παραβάσεων.

Γύρω στις 2.20 ξημερώματα σήμερα, στην επαρχία Λευκωσίας, τα μέλη του Ε.Ο.ΜΟ., ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης 10 πυρσοί χειρός, έξι εκτοξευτές πυροτεχνημάτων και συνολικά είκοσι κροτίδες, από τις οποίες οι 17 μεγάλες και οι τρεις μικρές.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 5.00 το πρωί σήμερα. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και υπόθεση κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ