2017-12-27 19:00:26
Φωτογραφία για «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Τι θα βλέπαμε αν δεν κοβόταν η σειρά από το MEGA!
Tο σίριαλ, “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, το οποίο προβαλλόταν από το Mega, μετά από έξι με επτά επεισόδια,και παρά το γεγονός ότι σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κόπηκε ξαφνικά ,

και προκαλεί ερωτήματα για τους λόγους που κρύβονταν πίσω από αυτή την απόφαση αλλά και τι θα βλέπαμε εάν συνεχιζόταν η σειρά.

Τι δεν είδαν οι τηλεθεατές, άραγε; Ο ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης, που τότε στο ξεκίνημα της καριέρας του πρωταγωνιστούσε στην εν λόγω σειρά, απαντά στο TV Έθνος: “Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου. Ήταν εξαιρετικό από πλευράς γραφής και εντελώς διαφορετικό από τους "Δύο Ξένους" που είχαν εξίσου πολύ καλό κείμενο. Θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού".

Επίσης, ο Γιάννης επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο Μαντάς, ο άνδρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις γυναίκες της σειράς θα δολοφονείτο. Μάλιστα αποκαλύπτει και το πρόσωπο που θα το έκανε: «Νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως "θα τον έτρωγε" κατά λάθος η Καστάνη».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντως πιστεύει πως θα έπρεπε κάπως να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, έστω και με μια ταινία.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ