2017-12-29 10:54:21
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τη συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
Πόσο κρίμα που δε συνεχίστηκε αυτή η σειρά Η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή» σάρωσε σε τηλεθέαση αλλά παράμεινε ημιτελής αφού είδαμε μόνο τα έξι πρώτα επεισόδια. Το λόγο για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η σειρά δεν τον μάθαμε ποτέ. Αργότερα υπήρχε η σκέψη να γίνει τελικά ταινία, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος» ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης που είχε το ρόλο του Μάνου, γιου τη Αλέκας που υποδυόταν η Χρύσα Ρώπα, μας δίνει μια γεύση για την εξέλιξη της σειράς.

«Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου. Ήταν εξαιρετικό από γραφής, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους Δύο ξένους που είχαν εξίσου καλό κείμενο» σημειώνει ο ηθοποιός για το σενάριο της σειράς.

Όσο για τη συνέχεια: «Ήξερα ότι θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν τραγουδιστής – φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού. Και τελικά θα κατάφερναν να τον σκοτώσουν».

Ενώ για τον δολοφόνο του Γεράσιμου Μαντά αναφέρει: «Ναι, νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως θα τον «έτρωγε» κατά λάθος η Καστάνη. Είναι κρίμα που δε συνεχίστηκε αυτή η δουλειά. Ας γινόταν έστω μια ταινία»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ