2017-12-30 01:00:04
Φωτογραφία για Απίστευτη καταγγελία: Ο «εξαφανισμένος» και φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί ως… καλόγερος στην Αθήνα [Βίντεο-εικόνες]
Σε… καλόγερο έχει μεταμφιεστεί ο Αρτέμης Σώρρας προκειμένου να μην αναγνωρίζεται από τις Αρχές. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε καταγγελία του, πρώην μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πρώην συνεργάτες του στην εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», ο Αρτέμης Σώρρας έχει αφήσει γενειάδα, φορά ράσα και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!

Την πραγματική του «ταυτότητα», ανακάλυψε πρώην μέλος της οργάνωσης, το οποίο τον συνάντησε στην οδό Πατησίων, τον αναγνώρισε (γιατί είναι και αυτός Πατρινός και τον ξέρει πολλά χρόνια) και ο Σώρρας έκανε πως δεν τον ήξερε.

Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.


Είναι ευνόητο ότι επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, αφού εκεί μπορεί ευκολότερα να κρυφτεί αλλά και να «κυκλοφορεί» μεταμφιεσμένος ως… καλόγερος!

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για σχέδιο προδοτών και γνωστοποιεί τη διαγραφή της Βίκυς Σώζου από την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Διαγράφω τη Βίκυ Σώζου για όλα αυτά που έχει πει. Πόσο επιλήψιμα είναι; Τι άλλο πρέπει να κάνεις ρε Βίκυ; Να μας βάλεις καμία βόμβα να μας ανατινάξεις; Έχει πει το στόμα σου χιλιάδες πράγματα για αυτό το σχέδιο το αποστατικό, το προδοτικό που κάνετε εσείς και κάποιοι άλλοι. Και δηλητηριάζετε τα μυαλά των ανθρώπων μέσα στο σπίτι μας. Ποιος είναι ο λόγος παιδί μου; Σε πείραξε κανένας από το γραφείο;».

Πηγές: ant1- star
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ