2017-12-30 18:50:18
Φωτογραφία για Ο Αϊ-Βασίλης στη Λάρισα με F-16 (ΦΩΤΟ)
Με αεροσκάφος F-16 έφτασε χθες (28/12/17) στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας της Λάρισας ο αγαπημένος άγιος όλων των παιδιών!

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε καραμέλες στα παιδιά που βρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση της Διοίκησης της 110 Πτέρυγας Μάχης και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ευχαρίστησε την Αεροπορία «που έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει» και πρόσθεσε: «Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία». 

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης Απόστολος Κόρτης σημείωσε: «Μαζί με την έλευση του Αγιου Βασίλη καλωσορίσαμε τη χαρά και την ελπίδα για τη νέα χρονιά». Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Δημήτρης Δεληγιάννης ευχαρίστησε τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης επειδή «τα παιδιά από τις Κοινωνικές Δομές του δήμου αλλά και τα προσφυγόπουλα από το Κέντρο Φιλοξενίας του Κουτσόχερου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον Αγιο Βασίλη και να περάσουν κάποιες ώρες κανονικότητας και ξεγνοιασιάς».


Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-29/12/2017 - Φωτογραφίες: Larissanet - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ