2017-12-31 17:00:25
Φωτογραφία για Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Ένα φιλί με πολλή σημασία!
Τελικά, το φιλί εκεί που αλλάζει ο χρόνος μπορεί να αποδειχτεί… προφητικό! Κι αφού όλοι λένε ότι το φιλί είναι μία πράξη πιο προσωπική και από ό,τι είναι το σεξ καθαυτό, τότε λάβετέ το σοβαρά υπόψη. Ο τρόπος λοιπόν που θα ανταλλάξετε το φιλί της νέας χρονιάς, τι μπορεί να προβλέπει για τη σχέση σας;

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η χημεία ενός φιλιού δεν θολώνει… την κρίση μας, όπως μία σεξουαλική επαφή. 

Αντίθετα, είναι ικανό να μας «μιλήσει» για τη σχέση μας με τον άλλο πιο καθαρά και να καταλάβουμε πολλά περισσότερα για το τι αισθανόμαστε τόσο εμείς όσο και εκείνος. 

Αν αναρωτιέστε για το επίπεδο της σχέσης σας… το φιλί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μπορεί να σας κάνει να μαντέψετε καλύτερα το μέλλον της. Βέβαια, όπως κάθε πρόβλεψη, έχει και τα ρίσκα της!

Το σύντομο αλλά γλυκό φιλί

Ένα τέτοιο φιλί σημαίνει ότι εκείνος θέλει να κρατήσει τα πράγματα ανάλαφρα. Μπορεί να του αρέσετε αυτή τη στιγμή, αλλά μην περιμένετε ότι θα κρατήσετε την προσοχή του… για πάντα. Η σχέση σας μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από περιστασιακή αλλά Φιλί στο μάγουλο


Δεν νομίζουμε να θέλετε πολλές επεξηγήσεις. Είστε απλώς φίλοι. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα! Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να δείτε τι θα κάνετε τη χρονιά που ξεκινά με κάποιον άλλο.

Tο φιλί με κάποιον άγνωστο στο μπαρ

Συμβαίνουν αυτά στις μεγάλες βραδιές, τότε που η διάθεση είναι στα ύψη, το αλκοόλ ρέει και η μουσική βοηθά. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, αλλά μπορείτε να το διασκεδάσετε εκείνη τη στιγμή!

Το φιλί στο στόμα που καταλήγει… στο σεξ

Είστε πολύ απορροφημένοι για να δείτε ποιος σας παρακολουθεί. Λίγο ακόμη και πρέπει επειγόντως να βρείτε ένα δωμάτιο για τους δυο σας. Δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για τη σχέση ζωής, αλλά είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία σχέση πάθους. Ευχόμαστε σε πολλές τέτοιες στιγμές ολόκληρο το 2018… τουλάχιστον!

Το επιθετικό φιλί

Λίγο βεβιασμένο, λίγο επιθετικό, λίγο εκείνο που μάλλον θέλετε να κάνετε όπισθεν; Συστήνουμε να τα μαζέψετε και να απομακρυνθείτε από κοντά του, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά, αλλά γενικά. Ή είναι πολύ «πεινασμένος» ή είναι ο τύπος του ζηλιάρη που διεκδικεί τα πάντα. Είναι αυτό που θέλετε;

Το φιλί που σχεδόν παρακαλέσατε να σας δώσει δημοσίως

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς γενικά θα πρέπει να αποτελεί την εξαίρεση για κάθε «καθωσπρέπει» συμπεριφορά. Αν σκέφτεται πως με αυτόν τον τρόπο, τον πιέζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε αφήστε το! Εκτός και αν είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος… οπότε ξανασκεφθείτε το γενικά!

Το πρώτο φιλί που περιμένατε

Έτυχε να σας βρει η παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγο μετά τα πρώτα ραντεβού. Κατ΄αρχήν είστε μαζί μία τέτοια βραδιά, κατά δεύτερον σας φιλά για πρώτη φορά… τι ρομαντικό… ίσως να φθάσετε και μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί. Η πιθανότητα να σας ερωτευτεί μόλις γίνεται πιο πιθανή!

Το φιλί της παρηγοριάς…

Με έναν από τους καλύτερούς σας φίλους! Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει χημεία ανάμεσά σας και άρα δεν χρειαζόταν καν αυτό. Τώρα, ίσως να πάψετε ακόμη και να είστε φίλοι μέσα στην επόμενη χρονιά. Αποδεικνύεται λάθος ιδέα!

Πώς είναι το σωστό φιλί;

Αν αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε… Να γυρίσω το κεφάλι προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά; Μήπως τα χείλη του είναι κρύα; Κι αν εγώ μυρίζω λίγο κρασί; Αν είναι να περνούν τέτοιες σκέψεις από τον νου σας, μάλλον η σχέση αυτή δεν θα ανθίσει… ούτε την άνοιξη!

Το παθιασμένο φιλί που τελειώνει με ένα βλέμμα και ένα χαμόγελο

Δεν είναι μόνο η απόλαυση του φιλιού, είναι ότι αισθάνεστε τόοοοοοοοοσο ευτυχισμένοι, η καρδιά σας κοντεύει να σπάσει, βλέπετε αστεράκια… κόκκινα, πράσινα, κίτρινα και μπλε και μόλις τελειώσει, απλώς κανείς δεν ξεκολλά από την αγκαλιά του άλλου. Γιορτάστε το! Μάλλον θα σας βρει μαζί και η παραμονή του 2019!

Eπιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ