2017-12-31 19:54:24
Φωτογραφία για Γιάννης Αϊβάζης: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου
H Μαρία Κορινθίου το απόγευμα του Σαββάτου γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εορτάζουσα με ένα μήνυμά της στα social media δήλωσε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την ζωή της και ευχαρίστησε τον κόσμο που την αγαπά και την στηρίζει, όλα αυτά τα χρόνια.

«Όσο περνάνε τα χρόνια τόσα πιο πολλά πετάω και λίγα κρατάω......Ευγνώμων στη ζωή μου για πάρα πολλά πράγματα, μα ένα από αυτά είστε και όλοι εσείς που με αγαπάτε, με στηρίζετε, με χειροκροτάτε, μου δίνετε μια αγκαλιά! Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα μέσα σε αυτό το χώρο!!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους, έναν προς έναν, για τις ευχές σας και για την τόση αγάπη που μου έχετε δείξει ειδικά τον τελευταίο καιρό. Ένα τεράστιο φιλί από εμένα και μια βαθιά υπόκλιση!»

Ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, θέλησε να μοιραστεί δημόσια τις ευχές του για την αγαπημένη του και έτσι έγραψε κάποια τρυφερά λόγια τα οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά μωρό μου να σε χαίρομαι! Να εξακολουθήσεις να είσαι όπως είσαι Αυθεντική, Ταλαντούχα, Χείμαρρος, Εξαιρετική Μανούλα, Υπέροχη Σύζυγος και πάνω από όλα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ όπως εσύ ξέρεις! Σε λατρεύω και είμαι περήφανος για εσένα!»
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ