2018-01-02 18:34:06
Φωτογραφία για Η Τζίλιαν Άντερσον αποχωρεί από τα «X-Files»
Δυστυχώς είναι επίσημο! Η Τζίλιαν Άντερσον αποχωρεί από τα «X-Files» στο τέλος του 11 κύκλου που έρχεται στο FOX στις 3 Ιανουαρίου για τις Η.Π.Α. και στις 4 Ιανουαρίου για την Ελλάδα.

Ήδη, από τον περασμένο Οκτώβριο η ηθοποιός με δηλώσεις της μας είχε προϊδεάσει για την εξέλιξη αυτή, δυσαρεστώντας τους φάν της σειράς.

 Έτσι, λίγες ώρες πριν την έναρξη του νέου κύκλου η Άντερσον «ξαναχτυπά» με συνέντευξή της στο TV Insider δηλώνοντας και επίσημα πλέον ότι ετοιμάζεται να «κρεμάσει» το σήμα του FBI για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε άλλα πρότζεκτ όπως τα «American Gods» και «The Fall».

«To είχα πει από την αρχή ότι μέχρι εδώ ήταν για εμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «με εκπλήσσει η αντίδραση του κοινού που δείχνει να σοκάρεται από τη δήλωσή μου».

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι μήπως αυτή η απόφαση της Άντερσον οδηγήσει και στους οριστικούς τίτλους τέλους μετά την προβολή των 10 επεισοδίων της 11ης σεζόν των «X-Files». Σύμφωνα με τον παραγωγό Κρις Κάρτερ η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. «Στα αρχεία μας έχουμε ακόμα πολλές ακόμα X-Fles ιστορίες να αφηγηθούμε. Το πότε θα τις πούμε αποτελεί ένα ερωτηματικό. Η αλήθεια είναι εκεί έξω», δηλώνει ο ίδιος ο Κάρτερ.


Να θυμίσουμε ότι οι θαυμαστές της sci-fi σειράς με πρωταγωνιστές τους Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Άντερσον στους ρόλους των διάσημων πρακτόρων του FBI, Φοξ Μόλντερ και Ντάνα Σκάλι, επιστρέφουν για τον ενδέκατο κύκλο του «The X-Files» από το κανάλι FOX συνεχίζοντας ακριβώς μετά το σημείο που μας άφησε το φινάλε της προηγούμενης σεζόν. 

Η σειρά θα επικεντρωθεί κυρίως γύρω από την αναζήτηση του γιου του Μόλντερ και της Σκάλι. 

Η πρεμιέρα του 11ου κύκλου στην Ελλάδα θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 21.50. 

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ όλα τα νέα επεισόδια «The X-Files» θα είναι διαθέσιμα on-demand, μέσω FOX Play.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ