2018-01-03 19:31:17
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν φουσκώνει αρνιά (ηχητικό). Πόσο ευτελισμός ακόμα;
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης ενημέρωσε το σώμα ότι δεν φουσκώνει αρνιά. Να εξηγήσουμε για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε.

Τον πληροφόρησαν κάποιοι «πρόθυμοι» ένα πολύ σπουδαίο και επτασφράγιστο μυστικό. Ότι για τις θέσεις στην Οικονομική Επιτροπή και στο Λιμενικό Ταμείο, απ’ όπου παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Θωμάς Καρφής εδώ και πολλούς μήνες, πρόκειται να προταθούν από την αντιπολίτευση, ως έχει νόμιμο και αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς να πέφτει καθόλου λόγος στην συμπολίτευση, ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης και ο κ. Βασίλειος Σούλαςαντιστοίχως και επειδή αυτός δεν φουσκώνει αρνιά, αυτά δεν περνάνε. Στα νομικά πρόσωπα των Δήμων, εισέρχονται στα Δ.Σ. αιρετοί και μη αιρετοί, κατόπιν προτάσεων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης (η συμπολίτευση δικαιωματικά προτείνει τους περισσότερους). Δείτε εδώ τους μη αιρετούς που έχει προτείνει ο κ. Γαλούνης και η παράταξη του στα νομικά πρόσωπα, χωρίς κάποιος να μπορεί να πει οτιδήποτε, μιας και έχει το συγκεκριμένο δικαίωμα αποκλειστικά και νόμιμα.


Στο τσελιγκάτο που ονομάζεται Δήμος Ξηρομέρου και δίκιο και νόμιμο είναι το «δίκιο» και «νόμιμο» του Δημάρχου, δεν φέρνει εδώ και μήνες το θέμα αντικατάστασης του κ. Καρφή στο Δημοτικό Συμβούλιο και κάνει κρίσεις δημόσιες γι αυτούς που πρόκειται να προτείνει η αντιπολίτευση, ενώ δεν του πέφτει καν λόγος, όπως λόγος δεν έπεφτε και στην αντιπολίτευση γι αυτούς που ο κ. Γαλούνης έχει προτείνει.

Ο κ. Γαλούνης αυτό το λέει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν φουσκώνει αρνιά, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση, εγώ έμαθα ποιον θα προτείνεται και θα κάνω τα πάντα για να το εμποδίσω!!! Πόσο παρακάτω ποια; Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο ευτελισμός ακόμα σε αυτό τον Δήμο και στο κορυφαίο θεσμικό του όργανο, το Δημοτικό Συμβούλιο;

Αν δεν μας πιστεύεται ακούστε το ηχητικό εδώ από τα επίσημα ηχητικά πρακτικά, όπου ρωτά ο κ. Λευτέρης Μαντζάρης εις διπλούν, προσπαθώντας ματαίως να εξηγήσει στον Δήμαρχο, ότι αυτές είναι θέσεις που ανήκουν στην αντιπολίτευση και δεν του πέφτει κανένας λόγος ποιους αυτή θα προτείνει.

Όσον αφορά τη δημόσια αναφορά του Δημάρχου στο πρόσωπο μας, δηλώνουμε δημόσια ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, ποτέ δεν μας ενδιέφεραν, και δεν ασχολούμαστε διόλου με αηδίες, γελοιότητες, Βυζαντινές δολοπλοκίες και Γαλουνιές.

Δεχτήκαμε μία πρόταση από έναν άνθρωπο που εκτιμάμε και απαντήσαμε θετικά, με μία μόνο επιφύλαξη, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, λόγω της δουλειάς μας, και να μην είμαστε διακοσμητικοί, ώστε να προσφέρουμε πραγματικά και ανιδιοτελώς.

Θα ανησυχούσαμε πάρα πολύ για τον εαυτό μας, όπως και οι φίλοι μας, αν ήμασταν αρεστοί και ακόμα πολύ περισσότερο, αν μας πρότεινε για οποιαδήποτε θέση ο κ. Γαλούνης.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Δήμαρχο στην ησυχία του, με τα αρνιά του παρέα, που δεν τα φουσκώνει όπως με στόμφο μας ενημέρωσε... Έτσι άλλωστε κάνει και την δουλειά του πιο εύκολα ο άνθρωπος, στο μαγαζί που φέρει τον τίτλο Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, όπως μόνο αυτός ξέρει... και αλίμονο σε εμάς τους απλούς δημότες που άλλα ελπίζαμε και προσδοκούσαμε από αυτό το θεσμό του Λιμενικού Ταμείου, που κάποιοι το κατάντησαν μαγαζί τους.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ