2018-01-03 22:25:35
Φωτογραφία για Κοντέϊνερ από καταυλισμό προσφύλων σε ΣΜΥ και Αγίους Θεοδώρους Καλαμπάκας
Στο Στρατόπεδο Αγίων  Θεοδώρων Καλαμπάκας και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, τα κοντέϊνερ από τον πρώην καταυλισμό προσφύγων στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τη συνεργαζόμενη με το kranosgr ιστοσελίδα stagonnews.gr ανησυχία προκάλεσε για μια ακόμη φορά η περίπτωση εγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας .

Και αυτό γιατί σήμερα το πρωί είδαν να μεταφέρονται κοντέινερ στου Αγίους Θεοδώρους με μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα.

Η κατάσταση ξεκαθάρισε γρήγορα με την παρέμβαση του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη ο οποίος μιλώντας στην στήλη μας διευκρίνισε για το όλο θέμα.

Τα συγκεκριμένα κοντέινερ μεταφέρθηκαν στο Στρατόπεδο Αγίων Θεοδώρων , από τα Τρίκαλα και δη από τον χώρο του πρώην Ατλάντικ. Ο συγκεκριμένος χώρος παύει πλέον να φιλοξενεί πρόσφυγες και όσοι έμειναν θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα και σπίτια.

Έτσι τα οικήματα αυτά θα μεταφερθούν εντός Στρατιωτικών χώρων και δη στους Αγίους Θεοδώρους και στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.


Εκεί θα μεταφερθούν για αποθήκευση , έως ότου αποφασιστεί από την Πολιτεία που , πως και πότε θα διατεθούν για χρήση.

Ήδη όπως ανέφερε ο Δήμαρχος , πολλοί Δήμοι έχουν κάνει αιτήσεις για να τους διατεθούν τέτοια κοντέινερ , πράγμα που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Ο Δήμος Καλαμπάκας αιτείται 5 κοντέινερ όπου θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία ή χώρους εργαζομένων κυρίως στον χώρο του αμαξοστασίου .

Πάντως μέχρι στιγμής όπως ανέφερε ο Δήμαρχος , μόνο στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν διατεθεί κάποια τέτοια σπιτάκια.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.stagonnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ