2012-05-27 21:37:09
Φωτογραφία για Ευχαριστημένος δήλωσε ο Μάρας
Ικανοποίηση υπάρχει στην ελληνική αποστολή από τη συγκομιδή μεταλλίων και την παρουσία των γυμναστών στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονπελιέ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τελείωσε. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό αλλά οι γυμναστές μας έχουν όλα τα προσόντα για να διακρίνονται. Βέβαια, δεν μπορείς κάθε μέρα να περιμένεις από τους αθλητές το 100% των δυνατοτήτων τους. Η ελληνική γυμναστική είναι παρούσα και πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Όσο συνεχίζουν κάποιοι να πιστεύουν σε εμάς, εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο».

Με τη σειρά του Βλάσης Μάρας, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος. Ένα λανθασμένο πιάσιμο στο μονόζυγο ήταν το μοναδικό μου λάθος. Μία θέση στο βάθρο έχει πάντα σημασία. Ηθελα και αυτό το μετάλλιο για τη συλλογή μου. Τώρα ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν κατάφερε να ανεβεί, αυτή τη φορά, στο ευρωπαϊκό βάθρο και άφησε αιχμές για τους κριτές: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτή τη θέση. Από τον τρόπο που εκτέλεσα το πρόγραμμά μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν, όμως, μπαίνει στη μέση η ανθρώπινη κρίση τα υπόλοιπα είναι περιττά».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΙΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ