2018-01-04 20:01:14
Φωτογραφία για Θέλουν να προστατέψουν τα ηχηρά τους ονόματα...
Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως έρχονται στον ΑΝΤ1 σχετικά με το πρόγραμμα τους. Βλέπετε, ο Γενάρης έφτασε και σιγά σιγά καταφθάνει ο δεύτερος κύκλος του "Survivor", κάτι το οποίο τρομάζει τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει τεράστια φόρα από πέρυσι.

Έτσι, αυτή την περίοδο κάνουν διάφορες σκέψεις για πλήρη επανασχεδιασμό του προγράμματος τους, ώστε να μπορέσει το κανάλι να έχει μία καλύτερη επίδοση στα νούμερα τηλεθέασης. Το σκεπτικό είναι να "σωθούν" τα πρόσωπα πρώτης γραμμής του ΑΝΤ1, αλλά και τα project τους από την πιθανή δεύτερη σαρωτική επιτυχία του "Survivor".

Έτσι, τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γίνονται σκέψεις για μετακίνηση τους σε άλλες ζώνες, με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και όχι κατά μέτωπο τους μάχη με το "Survivor".

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας να μετακομίσει στη ζώνη 4-6, κάνοντας μία εκπομπή θα θυμίζει και το "Late night", αλλά θα έχει και στοιχεία που ταιριάζουν πιο πολύ σε μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή
. Σίγουρα το ζωντανό του ταιριάζει και το καυστικό σχόλιο του έχει λείψει από το καθημερινό πρόγραμμα τα τελευταία δύο χρόνια. Φυσικά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση το "Late night" είναι μία εκπομπή που κατάφερε να ξεπεράσει σε μέσο όρο στα νεανικά κοινά το 20% και το κανάλι θέλει σίγουρα να την προστατέψει από τη "μάχη" με το "Survivor". Ο Γιάννης Λάτσιος αντιλαμβάνεται ότι πέρυσι πολλά προγράμματα του ΑΝΤ1 "κάηκαν" στον ανταγωνισμό αυτό και δεν θέλει να επαναληφθεί το ίδιο.

Ίδιες σκέψεις γίνονται και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τελικά το "2night show" για τον ίδιο λόγο ακριβώς. Ο παρουσιαστής, βέβαια, έχει συμβόλαιο με το κανάλι και στο προσεχές διάστημα θα αποφασίσουν αν θα αξιοποιηθεί και πως θα αξιοποιηθεί. Θα κάνει το "Dancing", το "My way", κάποιο νέο σόου, το πρωινό του Σαββατοκύριακου ή τίποτα;

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ