2018-01-05 15:05:31
Φωτογραφία για «Ξαναχτύπησαν» οι ληστές των Άνω Λιοσίων με τους λοστούς. Με καραμπίνα τους αντιμετώπισε 77χρονος στα Άνω Λιόσια
Φόβος και τρόμος για τους ηλικιωμένους στην περιοχή των Άνω Λιοσίων έχουν γίνει οι ληστές με τους λοστούς που «ξαναχτύπησαν» χθες μετά τα μεσάνυχτα σε σπίτι στον κεντρικότερο δρόμο των Άνω Λιοσίων, τη λεωφόρο Φυλής. Ο 77χρονος άνδρας επιχείρησε να τους αντιμετωπίσει με την καραμπίνα του, επιδεικνύοντας περίσσιο θάρρος, ωστόσο οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, σε σπίτι όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων στη συμβολή των οδών Φυλής και Βυζαντίου. Τρεις εύσωμοι άνδρες, αψηφώντας το γεγονός ότι βρίσκονταν σε κεντρικό δρόμο, έσπασαν με λοστούς την κύρια πόρτα της εισόδου και εισέβαλλαν στο σπίτι. Ο 77χρονος άνδρας έτρεξε να πάρει την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα ενώ η 71χρονη σύζυγός του ήρθε αντιμέτωπη με τον έναν δράστη, ο οποίος κατευθύνθηκε στο μέρος της, τη χτύπησε και της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.


Οι άλλοι δυο, που έτρεξαν στο διπλανό δωμάτιο, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν ο 77χρονος έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος τους, καταφέρνοντας να τους αφοπλίσει. Οι δυο δράστες κάλεσαν σε βοήθεια το συνεργό τους, ο οποίος την ώρα που ο ηλικιωμένος προσπαθούσε να βάλει ένα φυσίγγι στο όπλο, του το άρπαξε και με το κοντάκι τον χτύπησε στο κεφάλι και τον ακινητοποίησε. Λίγα λεπτά αργότερα, με λεία περίπου 1300 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι δράστες με τον ίδιο τρόπο έχουν ληστέψει 5 με 6 σπίτια στην περιοχή ενώ η αστυνομία ευελπιστεί ότι βρίσκεται στα ίχνη τους.

πηγή: doxthi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ