2012-05-27 22:20:24
Φωτογραφία για ΛΟ: ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει στο ΟΑΚΑ και να "τελειώσει" εκεί το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Έισι Λο.

Ο Αμερικάνος γκαρντ των ερυθρόλευκων, ο οποίος επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τρίτου τελικού και στάθηκε στην σωστή αντίδραση που είχαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο τρίτο δεκάλεπτο που επέστρεψαν οι «πράσινοι» στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε με ενέργεια, να αυξήσουμε το ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη περίοδο. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Πάμε τώρα στην έδρα τους, ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την υπόθεση πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη δική του παρουσία μετά τον τραυματισμό του, σχολίασε: «Ήταν δύσκολο να βλέπω τα ματς από τον πάγκο. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου, αλλά έπρεπε να γίνω καλά. Παίζοντας στον τελικό της Ευρωλίγκας τραυματίστηκα λίγο παραπάνω. Τα παιδιά έπαιξαν σπουδαία και ήθελα να είμαι θετικό στοιχείο στην ομάδα, πράγμα που νομίζω πως έκανα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ