2018-01-05 23:00:24
Φωτογραφία για Οδηγίες για επαγγελματικό στέγνωμα των μαλλιών στο σπίτι
Λατρεύετε τα μαλλιά σας μετά το κομμωτήριο, αλλά δεν πηγαίνετε συνέχεια! Δείτε πώς θα πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Πολλές φορές, ο χρόνος και τα οικονομικά σας μπορεί να μην σας επιτρέπουν να πάτε για ένα χτένισμα στον hair stylist.

 Με αυτές τις συμβουλές, όμως, μπορείτε να πετύχετε στο σπίτι ένα αποτέλεσμα με όγκο, λάμψη και κομψότητα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο! 

Το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετά, οπότε θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε διάφορα χτενίσματα τις επόμενες μέρες.

Βήμα 1: Απομακρύνετε την υγρασία

Όταν βγείτε από το μπάνιο, αντί να τυλίξετε ή να τρίψετε τα μαλλιά με την πετσέτα, προτιμήστε να ασκήσετε ελαφριά πίεση στα διάφορα τμήματα ώστε να απομακρυνθεί η πολλή υγρασία χρησιμοποιώντας μια βαμβακερή πετσέτα. Αυτό θα βοηθήσει στο να αποφύγετε το φριζάρισμα.

Βήμα 2: Γρήγορο στέγνωμα


Κάντε ένα γρήγορο στέγνωμα με το πιστολάκι. Γυρίστε το κεφάλι προς τα κάτω και στεγνώστε, περνώντας τα δάχτυλά σας κατά μήκος των μαλλιών, σαν να τα χτενίζετε. Σταματήστε το στέγνωμα όταν τα μαλλιά είναι ακόμα λίγο νωπά και εφαρμόστε λίγες σταγόνες από το Ξηρό Λάδι Αναδόμηση & Προστασία από το Pantene Pro-V. Εφαρμόστε το ξεκινώντας από τη μέση των μαλλιών και προχωρώντας έως τις άκρες. Αυτό θα χαρίσει απαλότητα και ενυδάτωση, χωρίς να βαρύνουν τα μαλλιά.

Βήμα 3: Χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα

Με μια χτένα με αραιά δόντια, χωρίστε τα μαλλιά σε τέσσερα τμήματα: κορυφή, δύο πλευρές και πίσω μέρος (από το ένα αυτί μέχρι το άλλο). Στερεώστε κάθε τούφα με ένα κοκαλάκι, εκτός από το πίσω μέρος. Εάν έχετε αφέλειες, στεγνώστε αρχικά αυτές, χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα. Στη συνέχεια, με μια βούρτσα μεσαίου μεγέθους (με φυσική τρίχα αν έχετε σγουρά μαλλιά, θερμική βούρτσα αν έχετε ίσια), στεγνώστε τα μαλλιά σε τούφες ξεκινώντας σε απόσταση περίπου δύο εκατοστά από τη ρίζα. Κρατώντας το πιστολάκι με το στόμιο στραμμένο προς τα κάτω και κοντά στα μαλλιά (χωρίς όμως να τα ακουμπάει), περάστε τη βούρτσα ακολουθώντας την με το πιστολάκι. Αν τεντώσετε καλά την τούφα, θα πετύχετε περισσότερη λάμψη, ενώ η σωστή φορά του στομίου κάνει τα μαλλιά λεία και απαλά.

Βήμα 4: Ολοκληρώστε

Συνεχίστε με τα υπόλοιπα τμήματα των μαλλιών, αφήνοντας το μπροστινό τμήμα για το τέλος. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη βούρτσα για το πίσω μέρος και μικρότερη για τις τούφες γύρω από το πρόσωπο. Για τις τούφες που είναι τελείως στεγνές, ξεκινήστε με λίγο κρύο αέρα για να διατηρηθεί η λάμψη. Τέλος, εφαρμόστε λακ που χαρίζει κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και είστε έτοιμες. Σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εφεύρεση του κέντρου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εφεύρεση του κέντρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ