2018-01-06 19:40:39
Φωτογραφία για Τα τραγικά της ΕΡΤ...
κι όχι μόνο!

«Ρέστα» έδωσε χθες βράδυ η ΕΡΤ μεταδίδοντας μια «αρχαία» εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, χωρίς να μπει στον κόπο να κοιτάξει αν οι άνθρωποι που μιλούσαν είναι ζωντανοί ή έχουν φύγει από τον κόσμο αυτό. Τιμώμενο πρόσωπο της εκπομπής ,«Στην υγειά μας», ήταν η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, Μαίρη Λίντα, και στο επίκεντρο τα τραγούδια που της είχε γράψει ο αξέχαστος Μανόλης Χιώτης. Προσκεκλημένοι ήταν παλαιότεροι και νεότεροι τραγουδιστές, δύο εκ των οποίων εμβληματικές παρουσίες των δεκαετιών του ’60 και του ’70. Η Τζένη Βάνου και ο Μιχάλης Μενιδιάτης, που μίλησαν με θερμά λόγια για το θρυλικό ζευγάρι Χιώτη-Λίντα (υπήρξαν και στη ζωή ζευγάρι από το 1959 έως το 1966). 

Κανείς από την κρατική τηλεόραση δεν μπήκε, ωστόσο, στον κόπο να ελέγξει το περιεχόμενο της εκπομπής. Και, βέβαια, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ότι ο Μιχάλης Μενιδιάτης έχει πεθάνει από το 2012 και η Τζένη Βάνου από το 2014. Σιγά μη σκάσουν. Χρονιάρες μέρες είναι -θα σκέφτηκαν- βγάλε μια ψυχαγωγική εκπομπή από την «κατάψυξη» και ριξ' τη στον αέρα για να βουλώσουμε την «τρύπα».


Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μετά την ΕΡΤ, είχε μεταφέρει την εκπομπή του στον Alpha και ήδη από φέτος τη στεγάζει στον Σκάι.

Aixmi.gr

Βέβαια, να συμπληρώσουμε πως κι ο ALPHA δυστυχώς βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς τα Χριστούγεννα έριξε σε επανάληψη επεισόδιο του ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ με καλεσμένο...τον Παντελίδη. Μπορεί ο νεαρός τραγουδιστής να έφυγε σχετικά πρόσφατα, όμως, αυτό δεν αναιρεί ότι ο άνθρωπος δεν είναι πια εν ζωή. Προφανώς, αυτό απέδειξε δυο πράγματα: πρώτον ,πόσο του λείπει του καναλιού η εκπομπή,που την επιστράτευσε πολλάκις , και δεύτερον ,πως χρησιμοποίησε επεισόδιο με καλεσμένο έναν αγαπητό στο κοινό τραγουδιστή για να φέρει...ακόμη πιο μεγάλα νούμερα. Και τα τραγικά συνεχίζονται http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ