2018-01-07 10:44:50
Φωτογραφία για Ισοπαλία 2-2 για ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ και ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ στα Όχθια (φωτογραφίες)
             Ισόπαλοι με σκορ 2-2 ήρθαν Πανοχθιακός και Ηρακλής Αστακού για την 16η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας. Χορταστικό ματς πλούσιο σε φάσεις με τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια και τρεις αποβολές.

      Στο 14′ σε φάουλ του Νιτσάκη λίγο κάτω από το κέντρο αιφνιδιάζει τον Ελευθεράτο η μπάλα σκάει στο έδαφος πήρε ύψος, καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ

    Το 1-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τασούλη, που το κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Παπαζήση.

      Ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 1-1 στο 35′ όταν ο Τζακώστας εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν και ο νεοεισελθών Καρανίκας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.......   

     Στο 41′ ο Πανοχθιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τασούλη. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Παπαζήσης όταν στην προσπάθειά του να κοντρολάρει τη μπάλα αυτή βρήκε στο χέρι του.


       Στο 48′ ο Ηρακλής ισοφαρίζει για δεύτερη φορά όταν ο Τζακώστας έκανε συρτή σέντρα από δεξιά και ο Καρανίκας με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

   Στο 58′ μένει με παίκτη λιγότερο ο Ηρακλής όταν αποβλήθηκε ο Κατσιγιάννης με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι.

      Στο 77′ Πούλιος και Τζακώστας διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και είδαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ματσούκα.

       Στο 90′ Ο Πανοχθιακός έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το τρίποντο όταν ο Σέρχιο έκανε σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ελευθεράτο να αποκρούει και στην επαναφορά η μπάλα και πάλι στον Σέρχιο που έβγαλε στον Τσέπα, αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και πριν περάσει τη γραμμή ο Παπαζήσης έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΟ Πανοχθιακός (Ι.Καραμπούλης): Βασιλείου, Ανάστος (77′ Ματέο), Παναγιωτόπουλος, Νιτσάκης, Τέγας (67′ Πούλιος), Σταμάτης, Ρούσσος, Σέρχιο, Δήμος (55′ Τσέπας), Τασούλης, Τύμπας.

Ηρακλής Αστακού (Γερ. Μπότσιος): Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Μπαρμπαρούσης, Παπαζήσης, Μπιτσικώκος, Παχής, Αργύρης (77′ Κοντοζήσης), Τζακώστας, Κόλπας (32′ Καρανίκας), Κοτρότσος Γ., Κοτρόστος θ. (90′ Χάνδρας).

Πηγή: https://agrinio24.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ