2018-01-07 12:01:01
Φωτογραφία για Αμβρακικός Βόνιτσας -ΑΟ Παλαίρου 2-2: Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι
          Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 06/01/2018 στο γήπεδο Βόνιτσας το γειτονικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Αμβρακικό Βόνιτσας και τον Α.Ο Παλαίρου, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 2-2.

       Οι δυνατές μονομαχίες στο βαρύ και λασπωμένο τερέν αλλά και τα τέσσερα τέρματα άφησαν τους πολυάριθμους φιλάθλους και των δυο ομάδων ικανοποιημένους από το αποτέλεσμα.

      Από το πρώτο λεπτό και οι δυο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι..       Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 7ο λεπτό με πλασέ του Μπεκιάρη μέσα στην περιοχή. 

      Στο 36ο λεπτό ήρθε το 2-0 για τον Αμβρακικό με εκπληκτικό γκολ του Μπακοχρήστου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. 

       Η ομάδα του Παναγιωτίδη αντέδρασε στο 41ο με ωραίο γκολ του Βουλγαρίδη και μείωσε σε 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

      Στο 66ο λεπτό ο Ζέλος ισοφάρισε σε 2-2 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, όπου ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.


        Άτυχος από την ομάδα του Αμβρακικού στάθηκε ο Ηasaj αφού ενώ πέρασε στο 59’ στο παιχνίδι, στο 78’ έφυγε υποβασταζόμενος με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλήσουν για ρήξη χιαστού.

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Σίσκας Σ- Ντόμαρης Α.

ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας (Φίντζιος): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ (90’ ΤΣΩΛΗΣ), ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΥΡΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΡΕΠΠΑΣ (59’ HASAJ -78’ ΠΑΤΣΗΣ), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.

ΑΟ Παλαίρου (Παναγιωτίδης): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ (88’ ΧΑΣΑΚΗΣ), ZACE, ΖΕΛΟΣ.

Πηγή: http://gosports.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ