2012-05-27 23:54:43
Φωτογραφία για Τέλος από τον Ηρακλή ο Δρίκος
Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Δρίκο, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός κατέκτησε το νταμπλ με τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής ευχαριστεί θερμά τον προπονητή, Σωτήρη Δρίκο, για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του, αλλά και την προσφορά του στην ομάδα, κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι δύο τίτλοι που κατέκτησε με τον Ηρακλή έγραψαν τη δική τους ιστορία, ο ίδιος άφησε το αποτύπωμά του και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι στο μέλλον».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως: «Στο τέλος της δύσκολης, αλλά και δημιουργικής αγωνιστικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους αθλητές του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν, με αποτέλεσμα η ομάδα να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο επαγγελματισμός και η εξαιρετική δουλειά του staff που ήταν κοντά μου, αποτελούμενο από τους κ.κ
. Τζιουμάκα, Ναβροζίδη, Τολούδη, Αλασεϊρλή, ήταν καθοριστικά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΤΑΑ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, αρχικά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και, στη συνέχεια, για την ανυποχώρητη υποστήριξή τους, ώστε η ομάδα του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων.

Προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν να δοθεί μεγαλύτερη διάρκεια σε αυτή την παραγωγική συνεργασία. Είναι δεδομένη η εκτίμησή μου προς τον κ. Κολύμπατζη και τους ανθρώπους που τον περιέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και οι αναμνήσεις μου από αυτούς και το βολεϊμπολιστικό κοινό του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντα οι καλύτερες».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ