2012-05-28 00:39:14
Φωτογραφία για Reuters: Τελευταίο θύμα της κρίσης η βιομηχανία του sex
Tελευταίο θύμα της κρίσης έπεσε και η βιομηχανία του σέξ, γράφει το Reuters. Oι Έλληνες ξοδεύουν όλο και λιγότερα χρήματα για ερωτικά παιχνίδια, πορνογραφία και γαργαλιστικά εσώρουχα.

Με αφορμή το Athens Erotic Dream, την μεγαλύτερη έκθεση  σεξ στην Ελλάδα, που λαμβάνει χώρα από τις 25 έως τις 27 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο  Ε.Κ.Ε.Π στη  Μεταμόρφωση, το πρακτορείο Reuters κάνει έρευνα για την κρίση η οποία χτύπησε και την  βιομηχανία πορνό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο οι εποχές έχουν αλλάξει και η κοσμοσυρροή που υπήρχε το 2008 όταν άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φόρα η έκθεση έχει μειωθεί αισθητά μετά από την συνεχόμενη ύφεση της Ελληνικής οικονομίας.  Μόνο το ένα τέταρτο των 300 έως 400 sex shops, που υπήρχαν κάποτε στην Αθήνα έχουν επιβιώσει της κρίσης.

Τέλος, σύμφωνα με το Reuters, στην  Ελλάδα  κάποτε υπήρχε  μια μικρή αλλά επιτυχημένη βιομηχανία παραγωγής ερωτικών ταινιών, που απασχολούσε περίπου 1.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογράφων, των  εικονοληπτών κλπ.

Στη δεκαετία του 1980, οι ταινίες σεξ συνήθως γυριζόντουσαν  σε απομακρυσμένες αμμώδεις παραλίες με μερικά από τα πολλά νησιά της χώρας  και  μεταγλωττιζόντουσαν  στα αγγλικά ώστε να τις εξάγουν. Η παραγωγή πλέον, λόγω της κρίσης έχει μειωθεί δραματικά, σημειώνει το πρακτορείο.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ