2018-01-08 18:51:45
Φωτογραφία για To MQ-1 Predator εν ώρα δράσης [video]
Εντυπωσιακό βίντεο με το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα( Unmanned Aerial Vehicle) MQ-1 Predator της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σε δράση Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως ακριβώς αυτό το drone απογειώνεται, πως προσγειώνεται και γενικά να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το πως χρησιμοποιείται από την ΠΑ των ΗΠΑ, η οπόία το χρησιμοποιεί κατά κόρον στις επιχειρήσεις της.

Περί κατακευής και ...επιχειρήσεων

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το drone “θηρευτής” κατασκευάστηκε από την General Atomics και εκτός από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ χρησιμοποιείται και από την CIA ( Central Intelligence Agency).

H κατασκευή του ολοκληρώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με στόχο να αναλάβει ρόλο αναγνώρισης και επιτήρησης.

Τροποποιήθηκε και αναβαθμίστηκε ώστε να μεταφέρει δύο πυραύλους AGM-114 Hellfire και άλλα πολεμοφόδια και λαμβάνει επίσης μέρος σε μάχες.

Το MQ-1 Predator είναι επιχειρησιακο από το 1995. Έχει υπηρετήσει στο πόλεμο του Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, κατά τη διάρκεια της επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Βοσνία, στη Σερβία, στον πόλεμο στο Ιράκ, στην Υεμένη, καθώς επίσης στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβύη το 2011 και τέλος στην παρέμβαση του 2014 στη Συρία και στη Σομαλία.

Το βίντεο δημοσίευτηκε στο κανάλι του Military Tech στις 5 Ιανουαρίου 2018.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ