2018-01-09 05:00:54
Φωτογραφία για O Trump θέλει να παρευρεθεί στον βασιλικό γάμο - Θα τον καλέσουν;
Σύμφωνα με τα σενάρια του συγγραφέα, Μάικλ Γουόλφ o οποίος έγραψε ένα βιβλίο για τον Donald Trump, o πλανητάρχης θα σεβαστεί την ειδική σχέση με τη Βρετανία μόνο αν πάρει αυτό που θέλει. Και φαίνεται πως θέλει πολύ να δώσει από κοντά τις ευχές τους στο βασιλικό ζευγάρι.

Πριν από μερικές βδομάδες κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν, πως ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να καλέσει το ζεύγος Ομπάμα στην τελετή.

Αυτή η κίνηση προβλημάτισε την κυβέρνηση, καθώς εκτιμάται πως θα θεωρούνταν προσβολή στο πρόσωπο του Trump να δει τον προκάτοχό του καλεσμένο της βασιλικής οικογένειας. 

Ο συγγραφέας του πολυσυζητημένου βιβλίου «Fire and Fury: Inside the Trump White House», είπε ότι ο πρόεδρος θα αντιδράσει άσχημα αν δεν βρεθεί στη λίστα των προσκεκλημένων. «Δεν του αρέσει να είναι απομονωμένος και θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής όλη την ώρα», είπε. «Το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής του Trump είναι απλό: οι Βρετανοί θα του κάνετε τα χατίρια και υποχωρείτε σε όποια γεωπολιτική φαντασίωση έχει και εκείνος θα σας δώσει αυτά που θέλετε», ανέφερε ο Γουόλφ στην Mail Online. 

«Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά το σκεπτικό του είναι "Με κολακεύετε και σας κολακεύω"» είπε ο συγγραφέας ο οποίος εκτιμά πως ο Αμερικανός πρόεδρος βλέπει τη συνάντηση με την βασιλική οικογένεια υπό το πρίσμα τηλεοπτικών όρων - κάτι σαν ριάλιτι.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ