2012-05-28 02:28:06
Φωτογραφία για Στον Πύργο πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι!
Με τον καθημερινό εφιάλτη του τραυματισμού από αδέσποτες σφαίρες, ζουν εδώ και μήνες οι κάτοικοι, στο Καταράχι Πύργου.Η απειλή και ο κίνδυνος προέρχονται από ένα σκοπευτήριο που σε ευθεία γραμμή απέχει λιγότερο από 800 μέτρα από κατοικημένα σπίτια.

Τουλάχιστον 8 από αυτά έχουν γίνει στόχος από τις αδέσποτες σφαίρες, που έχουντρυπήσει πόρτες, λαμαρίνες και έχουν εξοστρακιστεί σε τοίχους!

Οι κάτοικοι φοβούνται να καθίσουν ακόμα και στις αυλές τους, όταν λειτουργεί το σκοπευτήριο.

To Σάββατο απόγευμα, για μία ακόμη φορά, απειλήθηκαν ζωές.

Ήταν λίγο πριν τις 7. Ένας αγρότης ήταν στο χωράφι του και με το τρακτέρ του έκανε αγροτικές εργασίες. Δίπλα του, έπαιζαν παιδιά. Ξαφνικά, από το πουθενά, μία σφαίρα ήρθε με δύναμη και χτύπησε το ντεπόζιτο του τρακτέρ, περνώντας λίγα μόλις εκατοστά από τον άντρα. Όλοι πάγωσαν. Ο αγρότης έντρομος φώναξε στα παιδιά να τρέξουν προς το σπίτι, για να προστατευθούν, και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία.

Στην κάμερα του IliaPress, κάτοικοι του Καταραχίου ξεσπούν με αγανάκτηση και καταγγέλλουν πως παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που απειλείται η ζωή τους από τις αδέσποτες σφαίρες του σκοπευτηρίου, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ουσιαστικά με το πρόβλημά τους.
iliapress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ