2012-05-28 04:18:03
Φωτογραφία για Σε λάθος διεύθυνση έστειλε μήνυμα η διευθύντρια του ΔΝΤ κ. Λαγκάρντ αναφέρει αναγνώστης
Η γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έστειλε μήνυμα προς τους ΄Ελληνες, μέσω της βρετανικής εφημερίδας The Guardian... να μην περιμένουν καμία συμπόνια και να σταματήσουν να φοροδιαφεύγουν. Επειδή ο Σαμαράς, η Μπακογιάννη, ο Βενιζέλος, ο Καρατζαφέρης κλπ. που ψήφισαν τα Μνημόνια κατάπιαν τη γλώσσα τους και μουγγάθηκαν, και μόνο ψήφους ξέρουν να ζητάνε, θα μιλήσω εγώ ένας απλός ανώνυμος φορολογούμενος ΄Ελληνας και θα πω σ΄αυτή την κυρία : Κανένας υπάλληλος και συνταξιούχος του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα δεν μπορεί να φοροδιαφύγει κυρία μου, διότι οι εργοδότες αυτών των κατηγοριών, δηλαδή το Δημόσιο και οι Ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε χρόνο παραδίδουν βεβαίωση εισοδημάτων για φορολογική χρήση και αντίγραφο αυτής της βεβαίωσης στέλνουν και στις ΔΟΥ. Εκείνοι που φοροδιαφεύγουν είναι πρώτον οι πολιτικοί, διότι δεν φορολογούνται όλα τα εισοδήματά τους , δεύτερον οι Επιχειρήσεις και τρίτον τα ελεύθερα επαγγέλματα
. Επειδή όσες κυβερνήσεις κι αν πέρασαν στην Ελλάδα από το 1974 μέχρι και σήμερα δεν πίεσαν όλους αυτούς τους χρεωφειλέτες για πολλούς και διάφορους λόγους να εξοφλήσουν τις ωφειλές τους προς το Δημόσιο, μάλλον στις εκάστοτε κυβερνήσεις θα έπρεπε να απευθυνθήτε κυρία μου και να τους πείτε ότι κακώς επέτρεψαν την φοροδιαφυγή τόσων ετών και για το λόγο αυτό η Ελλάδα έφθασε σ΄αυτά τα μαύρα οικονομικά χάλια και να αφήσετε ήσυχους τους ΄Ελληνες.

Γιατί κ. Λαγκάρντ δεν ρίχνετε τις ευθύνες αποκλειστικά και μόνο στις κυβερνήσεις που πέρασαν από το 1974 μέχρι και σήμερα, μήπως σας πονάει ο λαιμός ; Eάν ήθελαν οι εκάστοτε κυβερνώντες να τηρήσουν το νόμο περί φοροδιαφυγής κατά γράμμα θα υπήρχε σήμερα τέτοια οικονομική εξαθλίωση στην Ελλάδα ; Αλλά και σεις κυρία μου είσθε σαν τους ΄Ελληνες πολιτικούς και ως εκ τούτου κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Αφήστε λοιπόν ήσυχο τον Ελληνικό λαό να κλαίει τα μαύρα του χάλια στα οποία τον φέρατε με την παρουσία του ΔΝΤ στο τόπο μας και στραφείτε αλλού τώρα να συνεχίσετε να πίνετε ανθρώπινο αίμα. Εκτός και αν ξεμωραθήκατε κυρία μου, λόγω ηλικίας, και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε. Ειλικρινά λυπάμαι με το μήνυμα που μας στείλατε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ