2018-01-09 20:20:23
Φωτογραφία για 6 στόχοι που πρέπει να θέσετε ως ζευγάρι για τη νέα χρονιά
Με τον ερχομό του 2018 είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε τη ρομαντική σχέση σας. Με μερικούς απλούς στόχους για τη νέα χρονιά, μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Παρόλο που μπορεί να νομίζετε ότι τα πάντα είναι τέλεια μεταξύ σας, κάθε σχέση μπορεί να επωφεληθεί από μια ανανέωση.

Η πραγματοποίηση των στόχων για τη σχέση σας δείχνει ότι δίνετε προτεραιότητα σε αυτή. Οι σχέσεις απαιτούν ενέργεια, προσοχή και συνεχή δουλειά. Τα ζευγάρια ωφελούνται από τη συνεχή επανεκτίμηση των σχέσεών τους και την εξεύρεση τρόπων για την ενδυνάμωσή τους. Εδώ είναι μερικοί απλοί στόχοι για εσάς και το σημαντικό άλλο σας μισό, που μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο έτος.

1. «Θα κάνουμε σημαντικά πράγματα μαζί»

Όταν πρόκειται για χόμπι και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, εσείς και ο σύντροφός σας τα κάνετε μαζί ή ξεχωριστά; Για να ενισχύσετε τη σχέση σας, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε να κάνετε από κοινού μια δραστηριότητα. Δοκιμάστε τον εθελοντισμό. Το να ξοδεύετε χρόνο μαζί για να βοηθάτε τους άλλους, μπορεί να δημιουργήσει μια βαθύτερη σύνδεση μεταξύ σας, να σας βοηθήσει να ωριμάσετε μαζί και να έχετε μια νέα άποψη για το άλλο σας μισό.


2. «Θα μάθουμε κάτι νέο μαζί»

Εκτός από το να κάνετε κάτι που έχει νόημα ως ζευγάρι, όπως ο εθελοντισμός, μπορείτε επίσης να μάθετε κάτι καινούργιο μαζί, όπως να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση του δεσμού της σχέσης σας. Επιπλέον, κάνοντας κάτι σε τακτική βάση θα σας δώσει την ευκαιρία να ανυπομονείτε γι’ αυτό ως ζευγάρι.

3. «Θα επικοινωνούμε πιο ουσιαστικά»

Ήρθε η ώρα να πάτε την επικοινωνία μεταξύ σας σε άλλο επίπεδο. Όταν πρόκειται να μιλήσετε με τον σύντροφό σας, μιλάτε για να μιλήσετε ή ακούτε πραγματικά και αναπτύσσετε έναν υγιή διάλογο; Τα ζευγάρια μπορούν να μιλάνε όλη την ώρα, αλλά η επικοινωνία πρέπει να συνεπάγεται μια συντονισμένη προσπάθεια να κατανοήσουμε τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου προσώπου. Αυτό δημιουργεί μια μεγαλύτερη σύνδεση και τελικά μια ενισχυμένη σχέση.

4. «Θα δίνουμε προτεραιότητα στο σεξ»

Όταν βγαίνετε με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα, το σεξ μπορεί να μειωθεί και ίσως να αναρωτηθείτε πώς να κρατήσετε ζωντανή τη σπίθα και το ρομαντισμό. Η σεξουαλική ικανοποίηση συμβάλλει στη συνολική ποιότητα ζωής. Εάν δεν συμβεί αυθόρμητα, αυτό είναι εντάξει, αλλά φροντίστε να βρείτε χρόνο για να βρεθείτε σεξουαλικά με τον σύντροφό σας. Ο προγραμματισμός μπορεί να δημιουργήσει ενθουσιασμό και να διατηρήσει την υγεία της σχέσης.

5. «Δεν θα είμαστε επιθετικοί μεταξύ μας»

Κάποια στιγμή, ίσως γίνετε επιθετικοί απέναντι στους συντρόφους σας, αντί να τους πείτε απλώς τι σκέφτεστε. Αυτό συμβαίνει συχνά στις σχέσεις, όμως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης των προβλημάτων. Η δημιουργία μιας καλής σχέσης βασίζεται στο να μπορείτε να μιλάτε στον άλλον για οτιδήποτε. Έτσι, το πιθανότερο είναι να είστε σε θέση να εμπιστευθείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να γίνεστε επιθετικοί.

6. «Θα θυμόμαστε να διασκεδάζουμε μαζί»

Καθώς μια σχέση περνάει στη φάση της ρουτίνας, μερικές φορές μειώνεται και η διασκέδαση. Στην αρχή μιας σχέσης, όταν τα πράγματα είναι καινούργια και συναρπαστικά, διασκεδάζουμε πολύ συχνά με τον σύντροφό μας. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα στις σχέσεις τους και όλοι οι άλλοι παράγοντες της ζωής (άγχος, οικογένεια, παιδιά, κλπ.) έρχονται στην επιφάνεια, η διασκέδαση τείνει να ξεθωριάζει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίζετε και να διασκεδάζετε μαζί. Θα σας κρατήσει πιο ευτυχισμένους και πιο ικανοποιημένους!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ