2018-01-10 00:37:55
Φωτογραφία για Αστυνομική επιχείρηση: Συλλήψεις σε Βόνιτσα, Αγρίνιο και Αετό για διάφορα αδικήματα
         Αρκετές συλλήψεις έγιναν σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης.

      -Συγκεκριμένα στη Βόνιτσα το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνεπιβάτης αυτοκινήτου , 26 ετών που στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς βάρους 1,65 gr. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτόδικων Λευκάδος.

   -Επίσης στη Βόνιτσα συνελήφθη ένας 46χρονος επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου τρίμηνης φυλάκισης από το 2013 για εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα....    -Στο Αγρίνιο, υπήρξε συνέχεια με την περίπτωση 47χρονου Ουκρανού που είχε συλληφθεί με αμφεταμίνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μιας και προέκυψε πως εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση πεντάμηνης φυλάκισης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για χρήση πλαστού πιστοποιητικού.

  -Στο Αγρίνιο επίσης συνελήφθη το μεσημέρι σε αρτοποιείο 27χρονος αρτεργάτης επειδή δεν έφερε πιστοποιητικό υγείας.

  -Ακόμη, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, έγιναν πέντε συλλήψεις οδηγών οχημάτων που δεν διέθεταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

 -Τέλος, στον Αετό Ξηρομέρου συνελήφθη 40χρονος Αλβανός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, επειδή διέμενε παράνομα στη χώρα.

http://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ