2018-01-10 14:01:13
Φωτογραφία για 10.003,45 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για την προμήθεια ναυτιλιακών και βιομηχανικών ειδών. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.
Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 92/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 21/11/2017 αίτηση φυσικού προσώπου, ώστε να του καταβληθούν 10.003,45 € από το Δήμο Ξηρομέρου για την προμήθεια ναυτιλιακών και βιομηχανικών ειδών. Η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου, έλαβε απόφαση να μην ασκήσει το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της επίμαχης διαταγής πληρωμής (δείτε εδώ).

Άλλη μία διαταγή πληρωμής από τις πολλές που έρχονται καθημερινά και δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο τις διαδικασίες που ακολουθεί στις προμήθειες, στις υπηρεσίες και στις εργασίες που αναθέτει ο Δήμος Ξηρομέρου.

Είναι η ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ μέθοδος ανάθεσης με το στόμα, προφορικά δηλαδή, όπου κανείς δεν μπορεί να ελέγξει που, πότε και τι.

Δεν ξέρουμε ποια χρονική περίοδο αφορά η παραπάνω προμήθεια, μιας και κανένας από τον Δήμο Ξηρομέρου δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει για αυτές τις υποθέσεις, αλλά προσωπικά ποσώς μας ενδιαφέρει η χρονική περίοδος. Αυτό που ξενίζει και εξοργίζει, είναι οι πατενταρισμένες διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Ξηρομέρου και αυτό δεν αφορά καθόλου τον προμηθευτή, ο οποίος επιβάλλεται να πληρωθεί ακριβώς την αξία αυτών που έχει προμηθεύσει.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ