2012-05-28 08:21:04
Φωτογραφία για Παραδόθηκε για φόνο προ 4ετιας στη Ραψάνη
Υπό κράτηση προκειμένου σήμερα να απολογηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας τέθηκε... από το Σάββατο το μεσημέρι ο 65χρονος Ραψανιώτης, για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς κατηγορείται για το φόνο ενός 61χρονου συμπατριώτη του, το Νοέμβριο του 2008 στη Ραψάνη.

Ο κατηγορούμενος, που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Αυστραλία, ενημερώθηκε για το σε βάρος του ένταλμα και οικειοθελώς επέστρεψε χθες στην Αθήνα όπου και παραδόθηκε στις αρχές δηλώνοντας ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως είχε ανακοινώσει προ ημερών η Α.Δ. Λάρισας, η ανθρωποκτονία του 61χρονου είχε γίνει το Νοέμβριο του 2008, όταν είχε βρεθεί η σορός του μερικώς απανθρακωμένη σε αγροτική περιοχή της Ραψάνης. Σύμφωνα με της αστυνομία, από την εμπεριστατωμένη έρευνά της προέκυψε ότι ο 65χρονος οδήγησε τον 61χρονο σε δύσβατη αγροτική περιοχή της Ραψάνης, του προκάλεσε κακώσεις στο θώρακα και στο κεφάλι κι ενώ ήταν ακόμη εν ζωή τον έκαψε.

Σε βάρος του 65χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και παράλληλα διενεργούνταν αναζητήσεις σε διεθνές επίπεδο για τον εντοπισμό του.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης.

thessalianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Διάβασε λίγη Ιστορία!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Διάβασε λίγη Ιστορία!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ