2012-05-28 08:39:29
Φωτογραφία για Έπιασαν 14χρονο Αφγανό στην Πάτρα για διακίνηση ηρωίνης
Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 14χρονος Αφγανός, σε βάρος του οποίου και ενός 19χρονου ομοεθνή του, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν το 14χρονο χθες το απόγευμα στην Πάτρα και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν 3 φιξάκια ηρωίνης συνολικού βάρους περίπου τριών γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 14χρονος διακινούσε με την καθοδήγηση του 19χρονου, ναρκωτικά σε χρήστες στην Πάτρα, καθώς και ότι για το σκοπό αυτό κατείχαν από κοινού ποσότητες ηρωίνης τις οποίες έθαβαν σε οικόπεδα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο ακάλυπτα οικόπεδα στη Πάτρα, όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 40 φιξάκια ηρωίνης συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 19χρονου συνεχίζονται.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ