2018-01-11 18:34:27
Φωτογραφία για Λαιμός: Θέλεις να δείχνει πιο ψηλός και πιο λεπτός; Εύκολο! Μάθε πώς
Έχεις ποτέ προσπαθήσει να σμιλεύσεις την περιοχή γύρω από το πιγούνι σου; Για την ακρίβεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτό μπορεί όντως να γίνει; Και ερχόμαστε εμείς να σου απαντήσουμε και να σου πούμε ότι μπορείς όντως να το πετύχεις με το… Gua sha.

Τι είναι το Gua sha;

Το λεγόμενο Gua sha είναι μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική από την Ανατολική και Δυτική Ασία. Κατά τη διάρκεια του μια απαλή, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, επιφάνεια πιέζεται πάνω στο δέρμα του σώματος και έχει καθιερωθεί για το πρόσωπο και το λαιμό από πολλά ινστιτούτα στην Αμερική. Η ιδέα είναι ότι η ελαφριά πίεση απελευθερώνει την ένταση του προσώπου και των μυών, θέτοντας έτσι σε κίνηση το υποτονικό λεμφικό υγρό.

Αποτελέσματα

Μετά από τα πρώτα 60 λεπτά της θεραπείας, ο λαιμός σου θα δείχνει πιο μακρύς και λεπτός και η περιοχή γύρω από το σαγόνι θα έχει μια πιο αιχμηρή σιλουέτα, για δυο μήνες! Ενώ τα οφέλη του Gua sha δεν έχουν μελετηθεί κλινικά, οι «ασθενείς» παρατηρούν συχνά ότι το δέρμα τους είναι πιο απαλό και πιο ανυψωμένο μετά την πρώτη συνεδρία. Επίσης, είναι τρομερά χαλαρωτικό!


Είναι ασφαλές;

Αν δεν έχεις πήξη του αίματος, προβλήματα με τα αιμοπετάλια ή τρέχοντα δερματικά εξανθήματα, ναι!

Κάνε το στο σπίτι!

Σε κάθε βήμα επανέλαβε 5 φορές, αργά, απαλά με λίγη πίεση.

Τοποθέτησε την flat επιφάνεια αντίθετα από τη βάση του λαιμού και τράβα την προς τα πάνω μέχρι εκεί που ξεκινάνε τα μαλλιά σου. Μετά συνέχισε και με τις δυο πλευρές της σπονδυλικής στήλης σου, από τον κάθε ώμο μέχρι τις ρίζες των μαλλιών.

Τοποθέτησε την επιφάνεια πάνω στον ώμο σου και συνέχισε προς τα πάνω εκεί που το σαγόνι σου συναντά το αυτί σου. Επανάλαβε και από την άλλη πλευρά.

Τοποθέτησε την καμπυλωτή άκρη της επιφάνειάς σου εκεί που συναντιούνται οι κλείδες των ώμων σου, και σύρε από τη μέση του λάρυγγα μέχρι το σαγόνι σου. Επανάλαβε και από την άλλη πλευρά.

Τοποθέτησε την εγκοπή της επιφάνειάς σου έτσι ώστε να αγκαλιάζει το κεντρικό σημείο του σαγονιού σου και σπρώξε προς την άκρη του σαγονιού προς το αυτό.

Σπρώξε την επιφάνεια κάτω από το κάθε ζυγωματικό, από τη γωνία των χειλιών σου προς το αυτί. Επανάλαβε και από την άλλη πλευρά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Eric Clapton χάνει την ακοή του
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Eric Clapton χάνει την ακοή του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ