2018-01-11 21:01:03
Φωτογραφία για Βίντεο: Χαστούκισαν τον Harvey Weinstein σε εστιατόριο στην Αριζόνα
Ο 65χρονος παραγωγός του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο με τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις σε περισσότερες από 82 γυναίκες,

το βράδυ της Τρίτης έζησε μία καθόλου ευχάριστη εμπειρία.

Τι συνέβη; Είχε βγει για δείπνο στο εστιατόριο Elements στην Αριζόνα και την ώρα που έφευγε τον πλησίασαν ξαφνικά δύο άντρες με τον ένα να τον χαστουκίζει.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, φαίνεται η στιγμή που ο ένας άντρας κατευθύνεται προς τον Harvey Weinstein και τον χαστουκίζει δύο φορές, φωνάζοντάς του «φύγε από εδώ» και «είσαι ένα μάτσο σκ... για όσα έκανες».

Την ίδια στιγμή ο άλλος άντρας τραβάει σε βίντεο το περιστατικό, ενώ ο πρώτος με το όνομα «Στιβ», ακούγεται ακόμη να βρίζει τον παραγωγό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης είχε ζητήσει νωρίτερα στον παραγωγό να βγάλουν μαζί φωτογραφία αλλά εκείνος αρνήθηκε. Μετά φέρεται να ζήτησε στον φίλο του να τον μαγνητοσκοπήσει, αφού πρώτα «ήπιε αρκετά ποτά».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο κινηματογραφικός παραγωγός αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία και έφυγε από το εστιατόριο.

Ο διάσημος παραγωγός βρίσκεται από τις 11 Οκτωβρίου σε μια κλινική στην Αριζόνα για θεραπεία.
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ