2018-01-12 02:29:44
Φωτογραφία για «Τουρκική» χαρακτηρίζει την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!
Αποκαλύφθηκε πλήρως ο ανθελληνικός ρόλος του περιβόητου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, καθώς με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί προκλητικά ως «τουρκική» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης!

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο μειονοτικός βουλευτής δήλωσε την ικανοποίηση του για τη ψήφιση από την βουλή, της προαιρετικότητας της Σαρία στην Θράκη. «Εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο η νομική ρύθμιση σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα» έγραψε ο ίδιος προκλητικά, αναρτώντας και σχετικό δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας που επίσης αποκαλεί της μειονότητα τουρκική.

Αυτόν τον εθνικά επικίνδυνο τύπο, το οποίο είχε «στριμώξει» πολύ άγρια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κοινοβούλιο, όταν τον ρωτούσε ποια είναι η εθνικότητά του και αυτός παρίστανε τον… Αλέκο, μιλώντας για το τι έκανε ο… παππούς του το 1940 «στα βουνά της Αλβανίας», ας τον χαίρεται και ο ΣΥΡΙΖΑ και το υπόλοιπο «Συνταγματικό τόξο» που δεν έχει κανένα πρόβλημα να χαριεντίζεται μαζί του.

Αυτόν, δηλαδή, που κινείται στην ίδια γραμμή κύματος με την σφηκοφωλιά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και την ΜΙΤ.

xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ