2018-01-12 12:31:02
Φωτογραφία για Αγελάδες και ταύροι ξεβράζονται σε νησιά των Κυκλάδων
Αρχικά ένα νεκρός ταύρος ξεβράστηκε στην παραλία του Γαλησσά Σύρου την περασμένη Τετάρτη. Το νεκρό ζώο εντόπισαν κάτοικοι και ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Σύρου και το Δήμο. Συνεργείο του οποίου ανέλαβε την απομάκρυνση του από την παραλία.

Ο ταύρος δεν ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και εκτιμάται βρέθηκε στη θάλασσα από φορτηγό πλοίο που διενεργούσε μεταφορές ζωντανών ζώων και έπλεε κοντά στην Σύρο.

Λίγες μέρες μετά μια νεκρή αγελάδα ξεβράστηκε και στη Μεγάλη Κολυμπήθρα της Τήνου, ενώ μαρτυρία ανέφερε πως υπήρχε και δεύτερη νεκρή αγελάδα στην περιοχή.

Χθες όμως σημειώθηκαν δύο ακόμα περιστατικά με νεκρά ζώα: ένα σε παραλία της Σύρου και ένα σε παραλία της Σίφνου Η συχνότητα του φαινομένου προκαλεί έντονους προβληματισμούς και όπως σημειώνει το cyclades24.gr θα πρέπει να διερευνηθεί πόσα πλοία που μετέφεραν ζώα πέρασαν από τις Κυκλάδες το τελευταίο διάστημα και γιατί τόσα βοοειδή κατέληξαν στη θάλασσα.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες κάτοικοι των Κυκλάδων, καθώς είδαν σε παραλίες να έχουν ξεβραστεί αγελάδες και ταύροι.

Πηγή: cyclades24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ