2018-01-13 16:20:21
Φωτογραφία για Νίκος Αναδιώτης: Δεν μου λείπει σαν φίλος ο Αλεξάνδρου
Συνέντευξη στο περιοδικό "DownTown" παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έκανες νέους φίλους στο παιχνίδι; Έχασες έναν παλιό, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με τον Δημήτρη ήμασταν πολύ φίλοι παλιά, αλλά απομακρυνθήκαμε πολύ πριν από το Nomads. Δεν δημιουργήθηκε καμία κόντρα στο παιχνίδι, δεν γεννήθηκε εκεί, είχαμε από πριν πάρει απόσταση ο ένας από τον άλλον εδώ και καιρό.

Σου λείπει σαν φίλος ο Δημήτρης;

Όχι, δεν μου λείπει σαν φίλος. Φαντάζομαι, αν μου έλειπε, θα προσπαθούσα να τον προσεγγίσω. Αλλά δεν είχα καμία τέτοια ανάγκη. Δεν προέκυψε μέχρι τώρα.

Με τον Μαυρίδη τι σας ένωσε;

Έχει πολλά κοινά με μένα, είναι ευθύς, έχει αυτοσαρκασμό, χιούμορ, έχει απλότητα, δοτικότητα και το στοιχείο της προσφοράς.

Καλά, δεν είναι και απλός ο Μαυρίδης.

Ανάλογα τι θεωρείς απλότητα. Απλότητα εγώ θεωρώ την ευθύτητα. Και εκτός από ευθύς είναι και υπερβολικά ταλαντούχος και δημιουργικός. Και ο Μαυρίδης, αλλά και ο Κατσινόπουλος είναι δύο άνθρωποι που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά μου. Οι άνθρωποι αυτού του χώρου δεν είναι και πολύ ντόμπροι, κρύβονται, και αυτοί οι δύο δεν κρύβονται. Γεγονός που με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμη περισσότερο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ