2018-01-13 19:34:11
Φωτογραφία για Ο Μπράιαν Φούλερ ετοιμάζεται να μεταφέρει τα «Vampire Chronicles» της Αν Ράις στην μικρή οθόνη
Ο Μπράιαν Φούλερ φαίνεται πως βρήκε καινούργιο πρότζεκτ για να ασχοληθεί, μετά την ξαφνική αποχώρησή του από το «American Gods» λόγω δημιουργικών διαφορών. Αυτή την φορά ετοιμάζεται να μεταφέρει στην μικρή οθόνη τις περιπέτειες του βρικόλακα Λεστάτ από την σειρά βιβλίων της Αν Ράις «Vampire Chronicles».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η Εϊμι Πόουελ, Πρόεδρος της Paramount TV, επιβεβαίωσε την ανάμιξη του Μπράιαν Φούλερ στο γράψιμο του σεναρίου της σειρά, αλλά και την ελπίδα της πως θα μείνει για να γίνει και ο επίσημος showrunner: «έχουμε αγοράσει 11 βιβλία από την σειρά “Vampire Chronicles”. Ο Μπράιαν Φούλερ συνεργάζεται με την Αν Ράις και τον γιό της Κρίστοφερ για να γράψουν τον πιλότο. Ελπίζουμε πως θα επιλέξει να μείνει ως υποψήφιος showrunner».

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια μεταφοράς της σειράς. Το 1994 γυρίστηκε το «Interview With a Vampire» του Νιλ Τζόρνταν, με πρωταγωνιστές τους Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ και Κίρστεν Ντανστ, αλλά η επιτυχία της δεν στάθηκε δυνατή στο να γίνει ένα μεγάλο κινηματογραφικό franchise που ήλπιζαν οι περισσότεροι, κυρίως λόγω της κυκλοφορίας του «Queen of the Damned» το 2002, το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μια από τις χειρότερες ταινίες του είδους.


Ο Μπράιαν Φούλερ, μετά την άκρως γοτθική και σκοτεινή δουλειά στην οποία έκανε με το «Hannibal», δείχνει ο πιο κατάλληλος να αναλάβει την σειρά αυτή και να την φτάσει στα επίπεδα που πραγματικά της αξίζει. Ελπίζουμε μόνο να μην αποφασίσει να φύγει πάλι την τελευταία στιγμή, όπως έκανε με τα «Star Trek: Discovery» και «American Gods».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ