2018-01-14 12:00:47
Φωτογραφία για Οι νέες 4 τάσεις για ευεξία το 2018
Σούπερ μνήμη με βιταμίνες, φυσικά αποσμητικά σώματος, παυσίπονο σε σπρέι και φύλλα ενός φυτού με περισσότερη πρωτεΐνη και σίδηρο ακόμη και από το κρέας, είναι σύμφωνα με το Forbes, οι νέες τάσεις ευεξίας για το 2018.

Βιταμίνες που ενισχύουν τον εγκέφαλο

Οι νευροτροποποιητικές βιταμίνες αναμένεται να εισέλθουν με βία στη ζωή μας, καθώς έχουν ιδιότητες ενίσχυσης της νοημοσύνης. Η νέα γενιά προϊόντων που εισέρχεται στην παγκόσμια αγορά, σε μορφές κάψουλας ή σιροπιού, ενισχύει τη γνωσιακή λειτουργία, δηλαδή τις ικανότητες εκμάθησης και απομνημόνευσης, τη διάρκεια επεξεργασίας πληροφοριών, κάτι που σημαίνει ότι δεν κουράζεται εύκολα ο εγκέφαλος και φυσικά τη μνήμη. Τα περισσότερα από τα συμπληρώματα διατροφής που θα κυκλοφορήσουν περιέχουν ειδικά αμινοξέα, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά για το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Παυσίπονο σε σπρέι

Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό μέταλλο, αφού βοηθά την καρδιακή λειτουργία, το ανοσοποιητικό και το μυικό σύστημα να λειτουργούν σωστά
. Είναι ένας απαραίτητος μεταβολικός συμπαράγοντας, ενώ συμμετέχει στη σύνθεση του RNA, στην νευροδιαβίβαση και στον μεταβολισμό του ασβεστίου. Τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο είναι τα δημητριακά πρωινού, το ψωμί ολικής άλεσης, το καστανό ρύζι, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί και τα γαλακτοκομικά. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι το 80% των ανθρώπων έχουν ανεπάρκεια μαγνησίου, σύμφωνα με το Forbes. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συνιστούν αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι χρειάζεστε συμπλήρωμα μαγνησίου, φροντίστε πρώτα να μιλήσετε με τον γιατρό σας. Αν φτάσετε στο σημείο να έχετε πάρα πολύ μαγνήσιο στον οργανισμό σας, μπορεί να έχετε καρδιακή αρρυθμίας, επικίνδυνη ακόμα και για την ίδια τη ζωή.

Για να επωφεληθεί κάποιος μόνο από τα πλεονεκτήματα του μαγνησίου, αμερικανική εταιρεία ανεβάζει στα ράφια των φαρμακείων μαγνήσιο σε σπρέι. Βέβαια, η δράση του δεν θα είναι όπως αυτή του πόσιμου ή του ενέσιμου. Αλλά προορίζεται μόνο για την άμεση ανακούφιση του μυικού πόνου. Κράμπες, ψύξεις και διαστρέμματα, θα αντιμετωπίζονται άμεσα απλώς με ένα φσιτ.

Φυσικό αποσμητικό

Η περιπέτειες της υγείας αρκετών φίλων της, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν με χημειοθεραπείες, της έδωσαν την ιδέα να δημιουργήσει μία σειρά αποσμητικών αποκλειστικά με συστατικά από τη φύση και χωρίς καμία πρόσθετη χημική ουσία. Η Ira Kaganovsky Green υπόσχεται ότι τα προϊόντα της Freedom Deodorant είναι τα πιο αγνά για τον οργανισμό και φυσικά έχουν εξαιρετική δράση κατά της δυσοσμίας του ιδρώτα.

Μπαχαρικό για μυική ενδυνάμωση

Τα περασμένα χρόνια το μπαχαρικό που βάφει το ρύζι κίτρινο, το τούρμερικ, έγινε διάσημο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Φέτος, η μόδα της υγείας στη γαστρονομία επιτάσσει μορίνγκα. Οπτικά μοιάζει με σπανάκι και γευστικά είναι πολύ κοντά σε αυτό. Έχεις όμως τριπλάσια ποσότητα σιδήρου από το σπανάκι και διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης. Το νέο σούπερφουντ βοηθά επίσης τη διαδικασία της πέψης, ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού, ενδυναμώνει τα οστά, ωφελεί το δέρμα και γενικότερα την υγεία.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ