2018-01-15 22:26:06
Φωτογραφία για Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα 3-1
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάρισας και κατέκτησε ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-1 της Λάρισας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 17η αγωνιστική και φτάνοντας τους 26 βαθμούς, έπιασαν τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μανιάς που σημείωσε δύο τέρματα (11', 71') κι έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και ο Κυριακόπουλος (83'). Η Λάρισα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 53΄ με πέναλτι του Ναζλίδη.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Στο 2' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Μαντίντα να τροφοδοτεί τον Ισνάλντο, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς.

Πάντως η πίεση των Αρκάδων απέδωσε καρπούς στο 11'. Ο Μπέρτος γύρισε στην μεγάλη περιοχή και ο Μανιάς με πλασέ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα.


Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 71' ο Μανιάς έδωσε ξανά προβάδισμα στον Αστέρα, καθώς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Παρά το γκολ οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν. και στο 84' ο Κυριακόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ναζλίδης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι.

Κίτρινες: Κριζμάν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (76' Ντουντού), Μαντίντα (64' Κώτσιρας), Μανιάς (82' Γκόντο)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78' Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κριζμάν (82' Λεοζίνιο)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ