2018-01-16 04:31:45
Φωτογραφία για Γρήγοροι τρόποι να ενημερώσετε τη ντουλάπα σας για το 2018
 

Ενα γρήγορο makeover με μόνιμο αποτέλεσμα Ο Ιανουάριος όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένας δύσκολος μήνας για το bugdet μας. Αυτό σημαίνει επομένως ότι διαθέτουμε λιγότερα

χρήματα για τα ρούχα, τα οποία, ας είμαστε ειλικρινείς, καθιστούν τον Ιανουάριο λίγο πιο ευχάριστο. Ωστόσο, μπορείτε να ενημερώσετε την ντουλάπα σας για το 2018 με μερικά

έξυπνα micro-trends. Αντί να ψάχνετε για ολοκαίνουργια ρούχα, σκεφτείτε μικρές προσθήκες που μπορείτε να κάνετε στην υπάρχουσα καθημερινή σας εμφάνιση. Είτε αγοράζοντας ένα on-trend (και φθηνό) κόσμημα είτε φορώντας τη ζώνη σας με έναν εντελώς νέο τρόπο, ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα κάνετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα γρήγορο makeover με μόνιμο αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ τα 5 πιο έξυπνα microtrends του 2018:

#1: Oversized ζώνες

Για αυτή την τάση δεν έχει σημασία το πλάτος της ζώνης σας αλλά το μήκος της. Είτε είναι φαρδιά είτε λεπτή, η ιδέα είναι να τη δέσετε στο πλάι και να πέφτει μακριά προς τα κάτω.


#2: Kολιέ από κοχύλια

Η τάση που θέλει κοσμήματα από ή σε σχήμα κοχυλιών δεν είναι ακόμα πολύ δημοφιλής, αλλά πρόκειται να γίνει. Αν η Alexa Chung, και οι fouders της Attico -Gilda Ambrosio και  Camille Charter την λανσάρουν, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.

#3: Bardot Headbands

Με αυτή την έξυπνη τάση δεν πρόκειται να έχετε μια κακή ημέρα στα μαλλιά ξανά. Δεν είναι μόνο πρακτική αλλά και η πιο κομψή micro-τάση για το 2018.

#4: Χρυσό παντελόνι

Πέρυσι είχαμε τα ασημένια παντελόνια, αλλά φέτος η μόδα επιτάσσει να τα αντικαταστήσουμε με χρυσά. Η Caroline de Maigret είναι μεγάλη φαν και μας έχει πείσει ότι μπορούν να δείξουν casual.

#5: Μωβ σε συνδυασμό με τόνους του κίτρινου

Το μωβ είναι το χρώμα του 2018 και δείχνει υπέροχο σε συνδυασμό με τόνους του κίτρινου και του πορτοκαλί ή ακόμα και με λεοπάρ print.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ