2018-01-16 11:34:13
Φωτογραφία για To «Monsters» του Γκάρεθ Εντουαρτς ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά
Ποιος θυμάται το «Monsters», εκείνη το μικρό indie sci-fi διαμαντάκι 2010, την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του... Γκάρεθ Εντουαρτς, η οποία μιλούσε για έναν φωτορεπόρτερ ο οποίος συνόδευε την κόρη του εργοδότη του στις ΗΠΑ, αποδρώντας από το γεμάτο τέρατα Μεξικό;

Σύμφωνα με το Deadline, ετοιμάζεται μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία, η οποία θα γυριστεί σε συνεργασία με την Vertigo Films και θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 4, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και με το Netflix έτσι ώστε να παιχτεί η σειρά και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Εντουαρτς θα εμπλέκεται με την σειρά μόνο πίσω από τις κάμερες, ως σύμβουλος, και όλο αυτό θα γίνει σε περίπτωση μόνο που η σειρά πάρει το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ιστορία της σειράς, αλλά ο Ρόναν Μπένετ, της βρετανικής σειράς «Top Boy», θα είναι υπεύθυνος παραγωγός και οι Ντάνιελ Φατζεμίσιν-Ντάνκαν και Μάρλον Σμιθ, το δίδυμο πίσω από την μίνι σειρά «Run», θα γράψουν το σενάριο.


Ο Εντουαρτς, ο οποίος υπήρξε υπεύθυνος και για τα εφέ της ταινίας, κατάφερε να κερδίσει και μια υποψηφιότητα για BAFTA για καλύτερο ντεμπούτο από Βρετανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη ή παραγωγό, αιτία, σε μεγάλο βαθμό, για το γεγονός ότι στη συνέχεια ανέλαβε τη σκηνοθεσία του «Godzilla» το 2016, και αργότερα του «Star Wars: Rogue One» το 2016.

To 2014 γυρίστηκε και ένα σίκουελ της πρώτης ταινίας με τον τίτλο «Monsters: Dark Continent», χωρίς τον Εντουαρντς στη σκηνοθεσία ή την παραγωγή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ