2018-01-16 14:26:07
Φωτογραφία για ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΟΥΑΡΙ
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για το πολυνομοσχέδιο, ο Πρωθυπουργός συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Ζουράρι. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε την παραίτηση που είχε υποβάλει ο υφυπουργός.

Τις αρμοδιότητές του αναλαμβάνει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Η υποβολή παραίτησης ήρθε μετά τον σάλο που προκάλεσε ο κ. Ζουράρις, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Κραδασμοί υπήρχαν ακόμη στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ, κάτι που φαίνεται πως τον εξανάγκασε στην παραίτηση.

Ο κ. Ζουράρις, παραφράζοντας ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, είπε: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...», ενώ σε αναφορά του δημοσιογράφου για τον Άρη, πρόσθεσε: «Ποιος τον γ...άει τον Άρη;».

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ