2012-05-28 13:15:03
Φωτογραφία για Άρχισε ο αγώνας του Παναθηναϊκού...
Ο αγώνας δρόμου του Παναθηναϊκού για την αδειοδότησή ξεκινάει από σήμερα καθώς οι πράσινοι καλούνται να αρχίσουν τις πληρωμές έως τις 31/12/2011. Πρωινό τιτίβισμα Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε πρωί – πρωί σε φίλους του Παναθηναϊκού στο twitter ζητώντας εμπιστοσύνη για την προσπάθεια διάσωσης που γίνεται: «Οι οπαδοί δυσπιστούν γιατί έχουν απογοητευθεί πολλές φορές. Ελπίζω το νέο μοντέλο ιδιοκτησίας να φέρει σχετική εμπιστοσύνη. ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του, όχι ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος ή ο Αλαφούζος. Προφανώς ο Παναθηναϊκός είναι οι οπαδοί του... και όχι κάποιοι επώνυμοι! Η έρευνα έδειξε ότι με €250 μαζεύουμε περισσότερα χρήματα για τον Παναθηναϊκό!», έγραψε ο ιδιοκτήτης το ΣΚΑΪ.

Από σήμερα δίνεται η μάχη με το χρόνο αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξασφαλίσει τα 4,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Παναθηναϊκού προς ποδοσφαιριστές του και ξένους συλλόγους έως τις 31/12/2011 και από σήμερα θα αρχίσουν οι πληρωμές.

Επίσης, θα δοθούν στους παίκτες οι διακανονισμοί για τις οφειλές μετά την 31η Δεκεμβρίου για να τους υπογράψουν και να κατατεθούν στον φάκελο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ