2018-01-17 11:20:18
Φωτογραφία για Ηχηρή αποχώρηση από την «Παρθένα Ζωή»...
Η καθημερινή αισθηματική κομεντί «Παρθένα Ζωή» συνεχίζει να έχει την υποστήριξη του ΑΝΤ1 δίνοντας το «πράσινο φως» για την είσοδο νέων προσώπων – όπως οι Αλέξανδρος Σταύρου, Μάνος Παπαγιάννης, Ελένη Καρακάση-, ενώ έρχονται και κάποιες αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, από τη καθημερινή σειρά πρόκειται να αποχωρήσει ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όπου υποδυόταν τον «Μάκη»! Η αποχώρηση αυτή αναμένεται να συμβεί στο 90 επεισόδιο -θα προβληθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου- όπου βάσει σεναρίου ο «Μάκης» ξανά πάει στον στρατό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο λόγος που ο νεαρός πρωταγωνιστής τίθεται εκτός καστ για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή ολοκληρώνεται εν μέρει η ιστορία του και από την άλλη επειδή ήρθε το χαρτί για να υπηρετήσει τη μαμά – πατρίδα -και στην πραγματικότητα! Μάλιστα, η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και του Γιάννη Χατζηγεωργίου προέβλεπε τη συμμετοχή του για μικρότερο αριθμό επεισοδίων αλλά λόγω ικανοποίησης τράβηξε μέχρι τώρα, ενώ το «φινάλε» της ιστορίας θα ‘ναι τέτοιο ώστε στη συνέχεια αν υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές να ξανά γυρίσει.

tv24-Παναγιώτης Μουλόπουλος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ