2018-01-18 03:05:41
Φωτογραφία για Nέα μαρτυρία για την 44χρονη: Και ένας ψαράς υποστηρίζει ότι την είδε με δυο άνδρες στην παραλία την ημέρα που εξαφανίστηκε [Βίντεο]
Το είδα το χρυσαφί αυτοκίνητο. Σταμάτησε μπροστά μου στα 10 μέτρα το χρυσό αυτοκίνητο. Κατέβηκε μια ωραία, ψηλή μελαχρινή κοπέλα και έφυγε προς τη θάλασσα. Μπροστά ήταν δυο άνδρες και πίσω καθόταν η κοπέλα αυτή. Δεν τους είχα ξαναδεί ποτέ σε αυτή την περιοχή. Μια νέα μαρτυρία που έρχεται να επιβεβαιώσει την χθεσινή (μαρτυρία), έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live».

Όπως είπε ο (δεύτερος) αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή, ανήμερα των Θεοφανείων η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε σε μια σχετικά απομακρυσμένη παραλία, την παραλία του Λούρου στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο ψαράς ο οποίος μένει στην περιοχή καθώς ανήκει σε έναν συνεταιρισμό αλιέων, περιέγραψε τα γεγονότα όπως τα έζησε την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης:

«Το είδα το χρυσαφί αυτοκίνητο. Σταμάτησε μπροστά μου στα 10 μέτρα το χρυσό αυτοκίνητο. Κατέβηκε μια ωραία, ψηλή μελαχρινή κοπέλα και έφυγε προς τη θάλασσα. Μπροστά ήταν δυο άνδρες και πίσω καθόταν η κοπέλα αυτή. Δεν τους είχα ξαναδεί ποτέ σε αυτή την περιοχή. Μου φάνηκε περίεργο και απορούσαμε και το συζητάγαμε μαζί με τον φιλαράκο μου, πώς αυτό το αυτοκίνητο ήρθε εδώ σε τέτοια κατάσταση που είναι ο δρόμος με τόσα πολλά νερά.  Η κοπέλα πήγε μόνη της στην παραλία.
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ