2018-01-18 20:00:50
Φωτογραφία για Δυνατές πρεμιέρες για τη Ford στην έκθεση αυτοκινήτων του Ντιτρόιτ
Δυνατές πρεμιέρες για τη Ford στην έκθεση αυτοκινήτων του Ντιτρόιτ

Η Ford γιόρτασε δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής, στο Ντιτρόιτ. Η μία ήταν η τρίτη γενιά της περιορισμένης έκδοσης παραγωγής Mustang Bullitt (προς τιμής της 50ής Επετείου της κλασικής κινηματογραφικής επιτυχίας του Steve McQueen «Bullitt») και η άλλη, το νέο Edge ST το πρώτο SUV της μάρκας από την ομάδα της Ford Performance.

Η νέα Mustang Bullitt θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο 5.0λιτρο V8 κινητήρα που θα αποδίδει τουλάχιστον 475 ίππους και ροπή 569 Nm, απογειώνοντας την μέχρι την τελική ταχύτητα των 262 χλμ/ώρα.

Η πρώτη Mustang GT του 1968 που πρωταγωνίστησε με τον Steve McQueen στην βραβευμένη κινηματογραφική ταινία «Bullitt», εμφανίστηκε επίσης στο περίπτερο της Ford στο NAIAS, δίνοντας τέλος στο μυστήριο της επί 40 χρόνια εξαφάνισής της.

Το νέο Edge ST που προσφέρεται μόνο για πελάτες στις ΗΠΑ, είναι η πρώτη έκδοση του νέου Edge SUV που αποκαλύπτεται από την μάρκα. Τα νέο Edge θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αργότερα μέσα στη χρονιά σε εκδόσεις Edge Vignale, ST-Line, Titanium και Trend, με ισχυρούς, νέους κινητήρες diesel, προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και ανανεωμένο στυλ.

Το νέο Edge ST Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ