2018-01-18 21:37:07
Φωτογραφία για Όταν το Rotten Tomatoes «σκότωσε» τον Τζον Κάρπεντερ
Ο μετρ του κινηματογραφικού τρόμου είχε τα γενέθλιά του. Και το Rotten Tomatoes βρήκε έναν περίεργο τρόπο για να του ευχηθεί Ο Τζον Κάρπεντερ είχε προχθές τα γενέθλιά του. Ο σκηνοθέτης της «Νύχτας με τις Μάσκες», της «Απειλής» και της «Απόδρασης από τη Νέα Υόρκη» έκλεισε αισίως τα 70 στις 16 Ιανουαρίου, κι όπως ήταν επόμενο, πολλά κινηματογραφικά -και όχι μόνο- sites έσπευσαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα αφιερώματα με τις καλύτερες ταινίες της φιλμογραφίας του ή τις δικές του αγαπημένες ταινίες.

Μόνο που το Rotten Tomatoes βρήκε έναν περίεργο τρόπο να του ευχηθεί, υπονοώντας ότι ο μετρ του τρόμου μάς έχει αφήσει χρόνους! Η διάσημη κινηματογραφική ιστοσελίδα δεν δημοσίευσε μεν κάποια είδηση για τον θάνατό του, πόσταρε ωστόσο στο twitter ένα θέμα για τις αγαπημένες του ταινίες, με το εξής συνοδευτικό κείμενο: «Ο Τζον Κάρπεντερ θα γινόταν σήμερα 70 ετών! Γιορτάζουμε τα γενέθλιά του και θυμόμαστε τις πέντε αγαπημένες του ταινίες».


Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος ατυχής intern τον μπέρδεψε απλά από κεκτημένη ταχύτητα με τους έτερους τρομολάγνους auteurs Γουές Κρέιβεν ή Τόμπι Χούπερ, που όντως «έφυγαν» το 2015 και το 2017 αντίστοιχα. Οπως και να ‘χει, η δημοσίευση προκάλεσε διάφορα σαρκαστικά σχόλια αναγνωστών, πριν κατέβει βιαστικά, όχι πάντως προτού προκαλέσει την ψύχραιμη απάντηση του ίδιου του σκηνοθέτη, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του.

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάρπεντερ δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Rotten Tomatoes, αλλά και την απάντηση του Κάρπεντερ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ